• Roadkillsoda – #MadeOfStone (teaser single nou)

Roadkillsoda – #MadeOfStone (teaser single nou)

Roadkillsoda pregatesc un nou single – #MadeOfStone, programat pentru lansare la inceputul lui 2016. Piesa reprezinta prima inregistrare Roadkillsoda in noua formula, cu Mircea Petrescu la voce si Mihai Nicolau la tobe, alaturi de fratii Mihnea si Victor Ferezan.

Saptamana aceasta baietii au postat pe pagina oficiala de Facebook Roadkillsoda teaser-ul video al noului single, videoclip realizat de Adrian Cristian Maraloiu:

RoadkillSoda – Made of stone (teaser)RoadkillSoda’s upcoming single. Dedicated to all of us. To you. #MadeOfStoneVideo by Adrian Cristian Maraloiu

Posted by RoadKillSoda on Monday, December 14, 2015

Roadkillsoda este una dintre trupele promotoare ale stoner rockului autohton si are deja trei albume la activ, iar ultimul material discografic – Yo no hablo Ingles, lansat prin Universal Music Romania, este disponibil si in format de dublu vinil.

Trupa a concertat in cadrul a numeroase evenimente, printre care, Rockstadt Extreme Fest (2013, 2014, 2015) sau Shine Festival (2015), ca opening act pentru Slash & Myles Kennedy (2015) si Nick Oliveri (2015), precum si in Europa, participand, printre altele, la Fuzztastic Planet Festival din Grecia (2014).

Facebook: https://www.facebook.com/RoadKillSoda

RKS_1

Anterior Parkway Drive la Rockstadt Extreme Fest 2016
Înainte Cronica de album: Paradise Lost - Symphony for the Lost

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu