Rivers of Nihil semnează cu Metal Blade

Rivers of Nihil semnează cu Metal Blade

Metal Blade Records a anunțat semnarea unui contract cu Rivers Of Nihil. Cvintetul de progressive death-metal modern, care s-a format în 2009, s-a născut din ruinele unui oraș în decădere, Reading, Pennsylvania și sunt acum pe o cale asiduă de a-și aduce muzica la următorul nivel.

Muzica Rivers Of Nihil este la fel de grea și de întunecată ca și fierul și cărbunele pe care a fost clădit orașul lor natal, având influențe în câteva dintre cele mai abrazive și dure trupe ale death-metal-ului: Morbid Angel, Gojira, Spawn of Possession sau Decapitated, ca să numim doar câteva.

„Suntem super-încântați să facem parte din familia Metal Blade! Să aparții unui nume atât de puternic, colegi cu câteva dintre trupele noastre favorite, este o adevărată onoare și de-abia așteptăm să vedem ce ne rezervă viitorul alături de Metal Blade.”

Aici puteți asculta versiunea demo a noului cântec, Rain Eater, de pe albumul de debut de la Metal Blade al celor de la Rivers Of Nihil, care va fi înregistrat cu Erik Rutan (Hate Eternal) la studiorile Mana Recording în Tampa, Florida, în martie 2013. Pe pagina oficială de FaceBook a trupei, vor apărea actualizări cu informații din studio și despre data lansării.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/70009208″ params=”” width=” 100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Membrii Rivers Of Nihil și-au perfecționat tehnica în timpul liceului, în diferite trupe de pe scena din Reading, într-un final întâlnindu-se și formând Rivers of Nihil în 2009. În acel an, au înregistrat primul lor EP, Hierarchy, cu Carson Slovak (Century), au avut turnee regulate în zonele de Nord-Est și Vest-Central ale SUA și au marcat apariții în deschidere la evenimente locale, pentru trupe ca Decapitated, Decrepit Birth, Suffocation, Dying Fetus și Misery Index. Doi ani mai târziu, s-au regrupat cu producătorul Len Carmichael pentru a-și înregistra următorul EP, Temporality Unbound, care i-a ajutat să-și facă un nume în scena națională de metal, precum și să atragă atenția caselor de discuri, în final trupa ajungând să semneze un contract cu Metal Blade, la sfârșitul anului 2012.

Componență Rivers of Nihil:

Jake Dieffenbach – Vocals
Brody Uttley – Guitars
Jon Kunz – Guitars
Adam Biggs – Bass/Vocals
Ron Nelson – Drums

Anterior Shai Hulud lansează piesa titlu a următorului album
Înainte Gypsyhawk - videoclip pentru piesa State Lines

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu