Riot Monk anunță lansarea unei campanii de crowdfunding pentru albumul Aer

Riot Monk anunță lansarea unei campanii de crowdfunding pentru albumul Aer

Trupa de Grunge/Alternative Metal din Baia Mare, Riot Monk, a pornit campania de strângere de fonduri pentru lansarea noului lor album, Aer. Mai multe informații puteți găsi la sprijina.ro/cauze/riotmonkaer.

Campania va dura toata luna Octombrie timp în care se va va putea precomanda albumul și merch-ul nou create de Riot Monk după cum urmează:

  • CD în format digipack care include o cărticică de 28 de pagini unde se regăsesc versurile albumului și o serie de fotografii nelansate până la ora actuală cu detalii din timpul fotografierii coperții de album; fotografie de către Vladimir Gheorghiu și aranjament grafic făcut de către Dragoș Ciobanu de la Design By Dragosh
  • Vinyl de 180 grame într-o copertă cu cotor și manșon antistatic, cu un insert care conține versurile albumului; fotografie de către Vladimir Gheorghiu și aranjament grafic făcut de către Dragoș Ciobanu de la Design By Dragosh
  • 3 modele noi de tricouri RIOT MONK create de 3 artiști grafici de renume din țară, și anume Mihai Mănescu de la Obsidian Nibs, Mara Conopan de la CREEPS.ro și Diana Cumpăratu de la Dawn DDs Art. Toate designurile vor fi imprimate pe tricouri Gildan Heavy Coton de calitate superioară

Riot Monk susțin că au deja tot bugetul pentru lansarea albumului care va fi scos indiferent dacă scopul campaniei va fi atins sau nu.

Trebuie să menționăm că avem deja toți banii pentru lansarea albumului deci acesta va fi scos indiferent dacă ne atingem sau nu scopul campaniei. Avem nevoie de ajutorul vostru doar pentru a ne amortiza investiția și pentru a vă livra pachetele mișto de merch pe care vi le-am pregătit.

Născuți și crescuți pe malurile Săsarului, sub umbra Combinatului Siderurgic Pheonix Baia Mare, Riot Monk au început să emită noxe din aria Grunge/Alternative încă din anul 2015. În 2016, când au ieșit pe piață cu primul lor EP, publicul a apreciat sound-ul lor fresh după care îi putem distinge în oceanul metalului alternativ autohton. Scopul lor declarat e să readucă în actualitate grunge-ul anilor ’90, într-o abordare modernă.

Inspirați de Pearl Jam, Staind, Soundgarden, Pantera, Crowbar, Nirvana, Lynyrd Skynyrd, sau Alice in Chains, băieții și-au făcut un nume, devenind încă din 2016 vicecampioni GBOB România. În Aprilie 2020 formația a lansat clipul piesei „CONTEAZĂ„.

RIOT MONK sunt:

  • Radu Iaszberenyi – Voce
  • Mihai Goth – Chitară
  • Lorand Czibere – Bas
  • Mircea Grosu – Tobe
  • Vladimir Gheorghiu – Artist Vizual
Anterior Crize anunță căderea Imperiului
Înainte STH feat. EVERE5T – DEPARTE DE MALURI (piesa noua)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu