Question Mark: Concert pur experimental

Question Mark: Concert pur experimental

Duminica, 16 iunie, in Quesrtion Mark va avea loc un concert pur experimental. Pe scena se vor afla cinci muzicieni, in cadrul a doua proiecte distincte intitulate Trio Of Happiness (al doilea concert) si Yo Tambien (debut live).

Ambele trupe  isi propun sa reprezinte o rupere de rigiditatea scenei underground romanesti si o incercare de a construi un concept nou, axat pe improvizatie, spontaneitate, sinceritate si viziuni avangardiste. Impreuna ne vom izola de mediul exterior, vom intrerupe dictatura cauzalitatii si vom spulbera orice preconceptie legata de cum ar trebui sa sune si sa fie structurat un concert live.

Influentele diverse aduse de membrii celor doua proiecte, de la jazz pana la metal, vor sta la baza unui flux neintrerupt de note muzicale, care ii va permite fiecarei persoane aflate in public sa interpreteze concertul dupa propriul plac, sa ordoneze Haosul, sa devina un participant activ la eveniment.

La fel ca si voi, Trio Of Happiness si Yo Tambien se vor prezenta la fata locului fara sa stie prea multe despre ce urmeaza sa se intample pe scena; va asteptam sa descoperim impreuna.

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de facebook a evenimentului.

Anterior Breathelast: Maluri (preview studio)
Înainte TIARRA intra in studio pentru inregistrarea celui de-al doilea album

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu