• Program și reguli de acces la Maximum Rock Festival 2021

Program și reguli de acces la Maximum Rock Festival 2021

Maximum Rock Festival 2021 este cel mai important eveniment rock & metal al acestui an din România și va avea loc în perioada 11-12 septembrie la Arenele Romane din București. Vor participa formațiile: Epica (Olanda), Eluveitie (Elveția), Therion (Suedia), Dirty Shirt (Romania), Subterranean Masquerade (Israel), Riot Monk (România), Loch Vostok (Suedia) și Magnetic (Bulgaria).

Programul festivalului

11.09.2021

 • Acces public – 17:00
 • Magnetic – 18:00
 • Riot Monk – 18:30
 • Therion – 19:30
 • Epica – 21:00

12.09.2021

 • Acces public – 17:00
 • Loch Vostok – 18:00
 • Subterranean Masquerade – 18:30
 • Dirty Shirt – 19.30
 • Eluveitie – 21.00

Reguli de acces

Evenimentul este adaptat condițiilor de siguranță și de igienă impuse de contextul actual.
Accesul persoanelor în zona de festival se va face respectând toate măsurile impuse de autorități:

 • Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
 • Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării
 • Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul Maximum Rock Festival (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)
 • Un buletin / carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare / testului.
 • Participanții cu vârste cuprinse între 5 – 18 ani împliniți pot intra la eveniment fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), dar sunt obligați să poarte mască, potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

De asemenea, persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au reușit să se vaccineze (din diferite motive), vor avea posibilitatea ca la intrarea în zona festivalului sa facă un test rapid (de către o echipă medicală)
Programul pentru testarea rapidă: 15:00 – 21:00

Accesul în zona festivalului se face pe bază de bilet (valabil pentru una din zilele de festival) sau abonament. Acestea pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro.
La acces, abonamentele vor fi preschimbate în brățări (valabile pentru ambele zile de festival). Deteriorarea sau ruperea brățării duce automat la anularea abonamentului de festival.

Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet/abonament la preț întreg și de însoțitor.
Este recomandată purtarea căștilor de protecție sau a dopurilor de urechi pentru copiii sub 10 ani.
Organizatorii nu încurajează prezența copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde limita de decibeli ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora, motiv pentru care în spațiul rezervat evenimentului Maximum Rock Festival este interzis accesul cu cărucioare pentru copii.

Accesul general:

Organizatorii informează publicul participant că în cadrul festivalului sunt folosite lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Participanții la eveniment trebuie să se supună controlului corporal sumar efectuat de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam, în caz că va ploua, să folosiți pelerinele);

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul cu animale de companie nu este permis în perimetrul evenimentului.

Reguli foto-video pentru publicul general

Este permis accesul în zona de festival cu camere foto cu obiective detașabile de mici dimensiuni, indiferent dacă sunt profesionale sau nu, însă fără a folosi blițul și nici modul „filmare”. În caz contrar, supraveghetorii vor interveni pentru a notifica și clarifica posibilele neînțelegeri, iar în situații extreme supraveghetorii vor scoate din zona festivalului persoanele în cauză.

Este interzis accesul cu orice fel de trepiede, aparate de filmat (camere video) și alte accesorii, în special de dimensiuni mari.

Folosirea blițurilor este strict interzisă.

În zona festivalului se vor comercializa băuturi alcoolice și nealcoolice, produse alimentare, diverse produse (tricouri, CD-uri, etc).
Vânzare produselor alcoolice și nealcoolice se va face strict pe bază de jetoane (1 jeton = 10 lei), iar acestea pot fi procurate de la casele special amenajate. Jetoanele nu sunt returnabile.
Menționăm că vânzarea produselor pe baza de jetoane facilitează o servire mai rapidă.

Maximum Rock Festival este mai mult decât un simplu festival. Este rezultatul anilor de muncă, al pasiunii și al dăruirii, atât din partea formațiilor participante, cât și din partea echipei organizatorice.
De-a lungul edițiilor, pe scena festivalului Maximum Rock au urcat formații foarte cunoscute precum: W.A.S.P., Annihilator, Epica, Moonspell, My Dying Bride, Haggard, Kamelot, Sodom, Crematory și multe altele.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock
Recomandat de Rock FM
Parteneri: Ciuc, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Pringles

Anterior Dream Theater va susține un concert în România în 2022
Înainte Galerie foto Maximum Rock Festival 2021, ziua 1

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu