Program concert lansare Trooper: Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei în Quantic

Program concert lansare Trooper: Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei în Quantic

Pe data de 16 februarie, Trooper va lansa albumul „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei” printr-un concert special în clubul Quantic. Trooper va avea decoruri spectaculoase și invitati celebri la această sărbătoare ce se anunță unică.
Deținătorii de bilete VIP sunt așteptați sâmbătă, 16 februarie, la ora 12:30, la clubul Quantic, pentru a participa la probele de sunet alături de formație.

Program

  • Open Doors VIP – 19:30
  • Open Doors – 20:00
  • Trooper – 21:15

Bilete

Biletele au următoarele prețuri:

  • 30 de lei in presale (pana vineri, 15 februarie)
  • 50 de lei in ziua concertului
  • 100 categoria VIP (SOLD OUT) – include un tricou Trooper, poster semnat, poza individuală cu trupa, participare la probele de sunet, intrare în sală cu 30 de minute înainte de deschiderea oficială a ușilor.

Posesorii de Golden Card au acces gratuit la concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Pagina eveniment – facebook.com/events/1883470455277605

Anterior Bring Me The Horizon: "amo" devine primul lor album no.1 in Billboard UK
Înainte RoadkillSoda oferă o chitară custom către cei care donează pentru #NoiFacemUnSpital

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu