Program concert Close Your Eyes, POLAR., Every Man Is An Island la Cluj

Program concert Close Your Eyes, POLAR., Every Man Is An Island la Cluj

Scars of a Story se intra in line-up-ul Close Your Eyes (us), POLAR. (uk), Every Man Is An Island (br), Divided By Perception, iar concertul se muta la Casa De Cultura A Sindicatelor, Piata Unirii, nr. 24.

Mai jos gasiti programul, ora de acces si pretul biletului pentru concertul care va avea loc pe 8 noiembrie.

Is everybody ready? Este super concertul toamnei pentru noi!

Mai jos gasiti lista completa cu datele europene anuntate.

Un review al celui mai recent album Polar, Shadowed By Vultures, gasiti facut de noi aici, unde se poate si asculta materialul la stream.

Acces: Pentru a evita decalarea programului am luat hotararea de a pune un bilet accesibil in cazul in care veniti devreme, asa ca pana la ora 22:00 pretul biletului costa 15 RON, iar dupa ora 22:00 acesta va costa 25 RON.

Program:
Open Doors: 19:00
Divided By Perception: 20:30
Scars Of A Story: 21:15
Every Man Is An Island: 22:00
POLAR.: 23:00
CLOSE YOUR EYES: 0:00

After Party: ALTER-NATION with Paul Socol

Polar
modern & metallic hardcore – UK
https://www.facebook.com/thispolarnoise
http://www.twitter.com/polaruk
http://www.youtube.com/thispolarnoise
http://thispolarnoise.tumblr.com/

Every Man Is An Island
metalcore, hardcore metal – BR
https://www.facebook.com/Everymanisanisland
http://www.everymanisanisland.com/
http://twitter.com/emiiband
http://youtube.com/emiiband

Divided By Perception
metalcore, hardcore – RO
https://twitter.com/dbpband

Scars of a story
nu age metal/post hardcore
https://www.facebook.com/scarsofastory/info

Close Your Eyes (intre timp au un alt solist, nu cel din videoclip)

https://www.facebook.com/cyeband

8 noiembrie este seara in care fosta Casa De Cultura A Sindicatelor transforma genul hardcore intr-o forta a naturii.

CLOSE YOUR EYES au reusit sa rupa barierele stereotipiilor prin mesaje muzicale puternice. Trupa a luat nastere in 2005 in Texas, reusind in acesti 9 ani sa transpuna treptat, dar exploziv si nonconformist mai mult decat agresivitatea caracteristica genului hardcore, avand o abordare mai melodica. Roadele muncii au prins contur abia dupa 2008, cand si-au lansat primul EP, „Close Your Eyes”, iar in 2009 au semnat contract cu cei de la Victory Records. 2010 a fost deschizatorul lor de drumuri, prin promitatorul album de debut „We Will Overcome”, material ce inglobeaza pasiunea hardcore, un veritabil sunet heavy rock si versuri inspirationale. Odata ce fanii si presa si-au deschis urechile si ochii, americanii au lansat al doilea album, „Empty Hands and Heavy Hearts”, un frumos amalgam de melodii energice, hardcore inventiv, dinamism si instrumental masiv. Al treilea album, „Line In The Sand” a fost lansat in octombrie 2013, material ce abordeaza genul melodic hardcore intr-un mod inedit.

Close Your Eyes urcat pe scena unor festivaluri mari ca Sonshine, Soth By So What sau Cornerstone, fiind si in turneu cu A Day To Remember, Stick To Your Guns, The World Alive sau Underoath. In 2014, acestia au facut parte si din Vans Warped Tour, alaturi de alte nume mari a acestei nise.

POLAR. s-a infiintat in 2009 in Anglia si inca de la inceput, au fost un element fresh, indispensabil si de neoprit a scenei moderne de hardcore. EP-ul lor de debut, „This Polar Noise” (2011) a atras instant atentia comunitatii din aceasta nisa. Albumul de debut „Iron Lungs” (2012) i-a autocategorizat ca fiind una dintre cele mai promitatoare trupe a acestei generatii. In mai 2013, POLAR. au lansat al doilea EP, „Inspire Create Destroy” prin linia de imbracaminte a lui Oli Sykes(Bring Me The Horizon), Drop Dead. Al doilea album, „Shadowed By Vultures”, contine elemente de la alternative pana la hardcore punk, fiind totodata un album bine gandit, echilibrat, semn al unei maturizari muzicale. Englezii au impartit scena cu artisti ca Young Guns, While She Sleeps, Defeater si Funeral For A Friend.

EVERY MAN IS AN ISLAND ar putea fi descrisi ca una dintre cele mai recente mutatii din aria metal ce a creat un nou val muzical. Aceasta „mutatie” vine din Brazilia, jongland cu ritmuri si sonoritati agresive aflate la granita intre metal si hardcore. Muzica lor este caracteristica energiei de care au dat dovada multi alti artisti brazilieni din aceasta sfera. Piesele lor au greutate, melodie si tehnica. Adaugati acestor elemente o prestatie live apriga si cercul este complet.

In deschidere eroii locali: Scars Of A Story si Divided By Perception

polar cluj

Anterior Trupa Psychogod cauta urgent tobar
Înainte They Lie We Die - Distorsion Till Deafness in Bucuresti

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu