Foto: ARTmania Festival Primele informații despre ARTmania Festival 2023

Primele informații despre ARTmania Festival 2023

Festivalul ARTmania 2023 va avea loc în perioada 28 – 30 iulie 2023 în Sibiu.

ARTmania Festival, primul festival românesc care a dezvoltat în România ideea de îmbinare dintre artă și divertisment („entertainment”), este o platformă dedicată promovării tuturor formelor de expresie artistică inspirate din cultura rock.

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de bază de la care a pornit totul, însă, reprezintă doar o parte din experiența pe care festivalul a dorit să o ofere iubitorilor de artă din Romania și din străinătate. Încă de la începuturi, a fost gândită ca o platformă culturală menită să ofere evenimente și moduri de a experimenta forme variate de expresie artistică, precum: concerte, expoziții, lansări de carte sau proiecții de film.

Organizatorii nu au anunțat încă nici o formație participantă la ediția din 2023 a festivalului, dar au fost puse la vânzare primele 500 de abonamente la un preț special de 290 RON + taxa emitere bilet (5%).

Abonamentele pot fi achiziționate direct de pe pagina oficială a festivalului, artmaniafestival.ro.

 

Anterior Galerie foto concert Slipknot, Jinjer și Vended la Romexpo
Înainte Breathelast a lansat un nou single, "Ne ajunge nimic"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu