Prima ediție a festivalului Psychedelicious Fest, pe 27-28 iulie la Club Quantic

Prima ediție a festivalului Psychedelicious Fest, pe 27-28 iulie la Club Quantic

Psychedelicious anunță prima ediție a festivalului care-i poartă același nume, adică Psychedelicious Fest. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 iulie, pe terasa clubului Quantic.

Festivalul se va desfășura pe durata a 2 zile și îi va avea pe scenă pe Dope Smoker [UK], Ruff Majik [Africa de Sud], Sex Blender [Ucraina], RoadkillSoda [RO], Cardinal [RO] și Purple Caravan [RO].

Formațiile invitate abordează un mix de rock’roll, stoner și rock psihedelic, cu rădăcini în muzica analog, old school 60s & 70s rock și riff-uri groovy: soundtrack-ul perfect pentru zile de vară alături de prieteni.

Povestea festivalului e simplă: Psychedelicious își dorește să aducă în București trupe străine care abordează această zonă muzicală, cu scopul de a susține și promova formațiile underground, atât cele din străinătate, cât și trupele locale, și poate cel mai important, să le ofere celor care se simt bine pe ritmul muzicii pe care o iubesc ocazia să își asculte trupele preferate live.

Accesul la eveniment se face pe bază de bilet. Acestea vor fi fost puse în vânzare online începând de săptămâna aceasta și pot fi achiziționate astfel:

  • Early bird: primele 50 de bilete – 40 de lei
  • Pre-sale: următoarele 100 de bilete – 50 de lei
  • Bilet normal: 60 de lei

Biletul este valabil pentru ambele zile ale festivalului.

Se vor putea achiziționa bilete și în zilele evenimentului, de la intrare, în limita disponibilității, astfel: bilete pe ambele zile – 70 de lei, bilete pe o singură zi – 40 de lei.

Psychedelicious face parte din platforma 7inc. Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe pagina de Facebook: facebook.com/PsychedeliciousBucharest

Anterior Galerie foto concert Scorpions, Compact B & Leo Iorga și Salamandra la Romexpo
Înainte S-au pus în vânzare pachetele Meet & Greet pentru concertul Kamelot de la București

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu