Poze AXIAL LEAD, MINDCAGE ESCAPE, BLAME HOFMANN in Question Mark

Poze AXIAL LEAD, MINDCAGE ESCAPE, BLAME HOFMANN in Question Mark

In data de 28 august, in Question Mark am avut parte de o seară care îmbină laturile moderne ale progressive-ului alături de Axial Lead. Mindcage Escape şi Blame Hofmann.

Mai jos puteti vedea poze de la concert.

Photo credits: Alexandra Grigorovici.

Blame Hofmann este o trupă aflată la început de drum care își dedică momentan existența unei trupe de căpătâi pentru lumea progressive: Tool.

 

Axial Lead este un triumf al inventivităţii şi al unor idei himerice nu doar din punct de vedere muzical, ci liric şi vizual, care ne creează de la zero de-a lungul albumului lor, “of infamous credentials”, o nouă lume, cu personaje fictive sau cât se poate de uşor de regăsit în oricare dintre noi, care se luptă cu monştri pe cât de metaforici, pe atât de ancoraţi în realitate. 

 

Mindcage Escape a fost întemeiată în 2012 în Bucureşti şi este adepta sonorităţilor progressive metal, cu influenţe din diverse alte genuri, formaţia descriindu-se ca fiind împotriva etichetelor de orice fel, din dorinţa de a putea experimenta liber. În 2014, trupa a lansat primul EP din carieră, „Straitjacket”, care a fost foarte bine primit de fani şi de critica de specialitate.

Afisul evenimentului:

axial lead

Anterior Bloodway: The Transfinite Castaway( video nou)
Înainte Till Lungs Collapse - Desuetude (stream integral EP debut)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu