Peste 100 de trupe vor canta la editia din acest Brutal Assault

Peste 100 de trupe vor canta la editia din acest Brutal Assault

Festivalul Brutal Assault – unul din cele mai prestigioase evenimente din lumea metalului – intra in al doilea sau deceniu de existenta. Editia curenta, care in mod traditional se desfasoara in o fortareata militara Josefov in Jaromer, a atras din nou peste 100 de trupe din toata lumea care reprezinta cele mai bune din toate substilurile metal in 4 zile pe 3 scene.

Editia curenta vine cu zeii Black Metal-ului Polonez BEHEMOTH, legendarii industriali americani MINISTRY sau trupa de cult britanica de doom metal ELECTRIC WIZARD sau senzatia post rock Japoneza MONO.

Festivalul Brutal Assault 2016 se va desfasura intre 10 si 13 August 2016 in Vechea Fortareata Militara Josefov in Republica CEHA. Aceasta combinatie eclectica de trupe in lineup si zona istorica a vechii fortarete face acest festival unic. E o parte integrala din imaginea festivalului si creeaza o experienta neobisnuita.

Line-up pentru editia 2016:

ABORTED, AGNOSTIC FRONT, ANGELCORPSE, ANIMALS AS LEADERS, THE ALGORITHM, ARCHGOAT, BEHEMOTH, BIRDFLESH, BURY TOMORROW, CONAN, CORONER, DARK FUNERAL, DARK TRANQUILITY, DEVILDRIVER, DIE KRUPPS, DISAVOWED, DESTRUCTION, ELECTRIC WIZARD, ESKIMO CALLBOY, EXODUS, EYEHATEGOD, GRUESOME, HYPNOSE, IMMOLATION, INSOMNIUM, IRON REAGAN, JIG-AI, KNUCKLEDUST, LEPROUS, MGLA, MINISTRY, MISERY LOVES CO., MITHRAS, MOONSPELL, MONO, MUTOID MAN, NILE, OBITUARY, OMNIUM, GATHERUM, PARKWAY DRIVE, SATYRICON, SEPTIC FLESH, SHINING, SIGH, SIKTH, SLAGMAUR, TAAKE, TERROR, TEXTURES, THE BLACK DAHLIA MURDER, TRIBULATION, VEKTOR, VALKYRJA, VOIVOD, WHIPLASH

Despre

  • Festivalul are loc in interiorul Vechii Fortarete Militare in Josefov (la aproximativ 130km de Praga). Ambele scene principale sunt amplasate in squarul central iar serviciile festivalului fiind plasate in spatiul inconjurator.Persoanele prezente la festival vor descoperi zeci de chioscuri cu gustari dintr-o selectie globala. Festivalul este bine pregatit pentru carnivori, vegetarieni si vegani si in acelasi timp, pune la dispozitie 4 “corturi de bere” imense avand la dispozitie mii de locuri la mese si 5 tipuri de bere la draft din faimoasa berarie ceha Budweisser Budvar!
  • De asemenea, va fi pusa la dispozitie o gama larga de bauturi alcoolice cat si nonalcoolice. In acelasi timp, festivalul pune la dispozitie o zona “chill out” numita “Greenfield” la doar 4 minute de mers pe jos de la scenele principale! Greenfield este locul pentru placere si relaxare atunci cand doriti sa scapati de teroarea zgomotoasa, un loc prentru “reincarcarea bateriilor”. Pe langa alte atractii, veti putea gasi un imens “Metal Market”, fiind compus din peste 60 de magazine aflandu-se langa “Horror Cinema Grindhouse”, sala cu proiectii horor si alte forme de cinematografie bizara, pe toata durata zilei.

Vizitati deasemenea standul nostru “Natural grandstand”, un loc pentru cei care vor sa vada agitatia festivalului de sus. Locat exact opus de scenele principale, dealul “natural grandstand”e un loc un poti sa stai jos sau in picioare si sa te bucuri de trupe de sus. Anul asta cu amplificare audio proprie.
Serviciile festivalului includ punct de intalnire a trupelor (meet and greet), baruri non-stop, galerie de alte si multe altele

Campingul se afla la aproximativ 300m de zona festivalului pe un camp cu iarba. Camping-ul general este gratuit in totalitate dar se mai gaseste un VIP Camp care ofera servicii extra cum ar fi camping ingradit, toalete, chiuvete si un spatiu de depozitare pentru folosul exlusiv al membrilor VIP, un abonament de 3 zile pentru standul cu dusuri situat in campingul principal. Camping-ul VIP este pazit 24 de ore pe zi de Miercuri 5 August pana Duminica 9 August. Puteti cumpara biletul de camping Vip precum si biletul de festival aici: http://brutalassault.cz/en/eshop/
Nu sunt locuri de parcare in camping. O parcare pazita se afla la 500 de metri de camping, langa rau. Se poate parca deasemenea pe stradutele din apropierea Josefov.

Cum festivalul atrage mai multa atentie annual, este recomandat sa cumparati bilete in avans. Capacitatea Fortaretii este de aproximativ 20.000 de persoane.

Vizitati site-ul oficial www.brutalassault.com pentru mai multa informatie despre bilete, rezervarea de bilete, trupe, camping (incl. VIP Camp), cazare si alte informatii de interes.

Link-uri:

https://m.facebook.com/brutalassault.cz/?ref=content_filter

www.brutalassault.com

www.youtube.com/brutalassaultfest

Brutal Assault

10-13 August, 2016 – Vechea Fortareata Militara Josefov, Cehia

www.brutalassault.com

Anterior Cum sa ajungi la Brutal Assault pas cu pas
Înainte Articol: Metalul si zambetul

Despre autor

2 Comentarii

  1. Dragos
    iunie 23 21:20 Răspunde

    Suna foarre bine! M-am teleportat acolo cat am citit articolul. Pacat ca nu o sa ajung

Lăsați un comentariu