Odd Crew sărbătorește lansarea albumului „Dark Matters Part II” cu un nou videoclip pentru „You Are But One”

Odd Crew sărbătorește lansarea albumului „Dark Matters Part II” cu un nou videoclip pentru „You Are But One”

Odd Crew din Sofia lansează noul album de studio, intitulat „Dark Matters Part II”, astăzi, pe 10 noiembrie 2023. Cu această ocazie au pregătit și un nou videolip pentru piesa „You Are But One”.

Puteți asculta albumul pe platformele de streaming – oddcrew.bfan.link/dark-matters-pt-2

You Are But One arată o poveste întunecată despre cele două lumi care sălășluiesc în noi – lumea unui copil și cea a unui adult. Pe masură ce trece timpul, înghițim amărăciunea pe care ne-o aduce viața„, declară trupa. „Este vorba despre puritatea cu care începe totul și despre modul în care tot este contaminat și depravat mai apoi.

După șase albume de studio foarte apreciate, două DVD-uri și nenumărate spectacole live de-a lungul a mai mult de două decenii, „Dark Matters Part II” reia firul de unde Odd Crew s-a oprit cu partea I: continuarea maturității muzicale care ajunge la un nou nivel – unul care prezintă sporirea abilităților compoziționale ale trupei și talentul excepțional.

Trupa a mai lansat un videoclip pentru piesa „In Silence”

În ciuda vârstei fragede a celor patru membri, în 2023 Odd Crew aniversează 25 de ani de activitate. Și deși au format trupa când erau foarte tineri, line-up-ul trupei nu s-a modificat până în prezent. Probabil că Odd Crew a devenit unul dintre cele mai bine păstrate secrete rock și metal din Bulgaria cu mult timp în urma, dar seria lor epica „Dark Matters”, produsă în studioul ButcherHouse din Sofia (deținut de trupă), Bulgaria, îi va face indispensabili pentru scena heavy globală.

Tracklist-ul „Dark Matters Part II”:

  1.  Wings On a Burning Wind
  2. In Silence
  3. You Are But One
  4. Closer
  5. On To The Sun
  6. Thin Air
  7. Witching Hour
  8. A Thousand Smiles
Anterior Galerie foto concert Amorphis, Sólstafir și Lost Society la Arenele Romane
Înainte Galerie foto concert Sonata Arctica și Induction la Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu