• O noua tragedie a lovit scena muzicala romaneasca in aceasta saptamana

O noua tragedie a lovit scena muzicala romaneasca in aceasta saptamana

Flip Brunet, celebrul interpret al trupei Negative Core Project, a fost omorat cu un cutit de vanatoare de catre o femeie in timp ce lucra la un nou material discografic impreuna cu trupa GRIMENA. Incidentul s-a petrecut in urma cu cateva zile intr-o locatie necunoscuta din sudul tarii. Crima a fost surprinsa de catre camerele de supraveghere aflate in zona. Imaginile au aparut pe internet si au facut inconjurul lumii.

Politia nu cunoaste inca datele femeii care a comis crima si nici a complicelui acesteia despre care se crede ca a ajutat-o sa scape de trupul neinsufletit al artistului.

Organele de politie sunt si in cautarea si membrilor trupei GRIMENA despre care se crede ca au asistat la oribila intamplare, fara insa a intervene. Pana in acest moment, identitatea acestora este necunoscuta.

Oamenii legii au deschis un dosar de urmarire penala in rem, atat pentru faptasa si complicele ei, pentru omor calficat, cat si pentru membrii formatiei GRIMENA, pentru complicitate la omor calificat, pana la dovedirea contrariului.

Oricine poate oferi detalii in legatura cu misteriosii muzicieni este rugat sa contacteze urgent autoritatile.
Mai jos, puteti urmari imaginile tragediei. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un adanc imact emotional.

 

GRIMENA – My Coffee Tastes Like Coffee (Official Video) feat. FLIP

 

Anterior LP ÎN DESCHIDEREA CONCERTULUI KINGS OF LEON
Înainte Poze Iubim 2ROTI - Ziua 2

Despre autor