Noul album Bloodway este disponibil integral la streaming

Noul album Bloodway este disponibil integral la streaming

Noul album Bloodway este disponibil integral la streaming, în publicația online americană, Invisible Oranges. 

Conceptual vorbind, acest album reprezintă continuarea materialului de debut, respectiv a EP-ului „Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon”. La finalul acestuia, personajul principal din povestea Bloodway reuşeşte să evadeze din balena iluziilor şi cade în vastul Cosmos, până ajunge să-i întâlnească marginea, capătul… „Mapping the Moment With the Logic Of Dreams” începe de la acest moment.

Personajul se bucură de imaginea completă a lumii, a universului, pentru câteva secunde, după care este atras complet în nimic, în absența din afara lumii existente. Plutind în acel vast negru, personajul nostru experimentează solitudinea totală şi începe introspecția. Astfel, întregul album este o introspecție brutală şi o analiză a relațiilor dintre minte, suflet şi lumea exterioară. Chiar titlul albumului poate fi foarte uşor tradus prin „trăieşte în prezent şi concentrează-te pe nevăzut”. Discul a fost înregistrat, mixat şi master-izat de către Marius Costache, la Studio 148 din Bucureşti. Noi credem că Marius a făcut o treabă extraordinară cu acest album, fiind exact sunetul şi factura de care aveam nevoie, iar nevoile noastre sunt destul de greu de explicat şi încadrat.
Mapping The Moment With The Logic Of Dreams” este un album ambițios la multe niveluri. Dorința noastră a fost să facem un album care să ne poată satisface în întregime cele mai exigente nevoi muzicale, din perspectiva noastră de ascultători. Asta a fost prioritatea numărul unu , iar pentru asta am încercat să nu mai dăm atenție influențelor culturale din Media, opiniilor publice, lumii încojurătoare, regulilor, etc.. Şi de această dată am înregistrat fără a folosi metronoame şi am experimentat mai mult pe partea variațiilor de tempo şi de intonații, astfel încât să obținem un material cât mai organic. >>
Albumul „Mapping The Moment With The Logic Of Dreams” apare pe data de 25 septembrie 2015, la label-ul italian I,Voidhanger Records şi va fi promovat printr-o serie de concerte în țară, alături de Valborg şi Perihelion, conform următoarelor date:
25 septembrie – Cluj-Napoca | Flying Circus
26 septembrie – Râmnicu Vâlcea | Aby Stage
27 septembrie – Bucureşti | Fabrica
30 septembrie – Constanța | Goblin *

1 octombrie – Craiova | Casa de Cultură a Studenților *
* In cazul datelor maracte cu asterisc, trupa Perihelion nu va participa.
Anterior Galerie foto: I Stared into the Forest in Question Mark
Înainte Chaos Cult si Walk the Abyss pornesc in turneu national

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu