Noaptea Devoratorilor de Metal

Noaptea Devoratorilor de Metal

Formatiile romanesti au nevoie de sustinere constanta. Aceasta nu este o afirmatie cliseu, ci o realitate pe care trebuie sa ne-o amintim cu fiecare ocazie! Desi multi fani cred ca este suficient sa ia parte la evenimente, platind bilet, adevarul este ca o trupa are foarte mult de castigat si din vanzarea de merchanise.


Deseori, acest aspect este neglijat, ceea ce face ca grupurile sa nu aiba parte de tot suportul de care pot beneficia. Promusic Events si Maximum Rock vin in intampinarea nevoilor formatiilor romanesti dornice sa se faca stiute si prin tricouri, CD-uri sau alte obiecte, punand la cale un eveniment deosebit, numit Noaptea Devoratorilor de Metal!
Spectacolul va reuni cele doua elemente mentionate mai sus – show-urile rock cu vanzarea de produse de gen, apartinand trupelor locale, dar si celor straine. Mai mult, in cadrul evenimentului care va avea loc pe data de 14 martie 2015, incepand cu ora 19.00, se vor audia discuri metal romanesti, totul in atmosfera prietenoasa din Club Fabrica! Astfel, toate trupele locale care au „marfa” de impartasit cu fanii sunt invitate sa isi monteze, gratuit, un stand in Club Fabrica.
Accesul la eveniment se face incepand cu ora 19:00. Formatiile care doresc sa participe cu merchandise sunt rugate sa ajunga la timp util. Toate trupele sunt binevenite! Standurile sunt gratuite. Participantii vor avea parte de concerte oferite de TESSA, CRIMENA si COD. Dupa finalul concertelor, se va asculta muzica buna pana la ultimul client!
La eveniment se vor organiza si concursuri speciale, la care vor putea lua parte fanii, obtinand sansa sa castige obiecte de merch, bilete la concerte si alte suprize! Suportul pentru acest eveniment este de 10 lei.
Noaptea Devoratorilor de Metal se anunta a fi un spectacol inedit pentru scena rock locala, deoarece pune sub acelasi „acoperis” toate elementele industriei – formatiile, cantarile si merchandise-ul!

Tessa – Infiintata in 2012, trupa Tessa, compusa din Nunu Racris – tobe, Alexei – bas, Vlad Iacobus – chitara, Haos Geo – voce si Ioan Aurelian, amesteca iscusit genuri ca thrash metal cu influente din zona core.

Crimena – Trupa, originara din Craiova, se inscrie in zona violent groove metal, remarcandu-se prin originalitate si prin concerte incendiare. Grupul este compus din Cosmin – voce, Radu – chitara, Macarena – chitara, Vali – bas/voce si Cristi – tobe.

COD – Formatia a luat nastere in Targoviste, in 2003, si abordeaza un mix de genuri, intre care amintim post-grunge, metal, stoner si hard-rock. COD este formata din Dragos Stanciu – voce/chitara, Liviu Stoicescu – bas, Vlad Irimia – chitara si Mihai Dumitrascu – tobe.

Anterior Melancholy revin in Romania pentru turneul Blood & Magic cu 12 concerte
Înainte Abigail intra in studio pentru un nou material discografic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu