• Negative CORE Project ft. O.N. aka OmuNegru – #MLL (videoclip nou)
  • Negative CORE Project ft. O.N. aka OmuNegru – #MLL (videoclip nou)
  • Negative CORE Project ft. O.N. aka OmuNegru – #MLL (videoclip nou)
  • Negative CORE Project ft. O.N. aka OmuNegru – #MLL (videoclip nou)

Negative CORE Project ft. O.N. aka OmuNegru – #MLL (videoclip nou)

Negative CORE Project au lansat videoclipul #MLL, pe care il puteti vedea mai jos. Metalforce a semnat condica de prezenta la filmarile videoclipului, iar ca dovada sta o galerie foto pe care o puteti accesa mai jos.

„Dorinta noastra de a scoate un material video cu piesa #MLL (M##e La Lume) nu a fost numai o distractie satisfacuta ci si o necesitate pe care am resimtit-o in contextul actual al muzicii din underground.”

Negative Core Project: Metalforce pozează filmarea noului videoclip (+ inside jokes şi gangsta attitude)

„Filmarile au avut loc intr-o singura zi, pe data de 17 iulie in diverse locatii din Bucuresti. Am avut parte de o echipa foarte hotarata sa duca la bun sfarsit singura zi de filmare disponibila si toata lumea a facut un efort considerabil, de la artisti la oamenii care au venit sa ne sustina si sa faca parte din figuratie, avand in vedere ca totul s-a intamplat in decursul a 20 de ore.

Am vrut pur si simplu sa ilustram faptul ca pana si abuzul si amuzamentul capata dimensiuni inspaimantatoare cand limitele sunt ignorate iar cel mai important lucru este sa invatam sa ne ridicam de fiecare data cand ajungem sa lovim pamantul. Ca scenariu am urmarit un personaj vesnic prezent in clipurile NCP – omul cu masca de gaze – care are un drum initiatic in universul nostru cu atat mai mult cu cat ne-am gandit ca de data asta sa ii rupem capu’ la o distractie majora cu tot ce trebuie: fete frumoase, bautura multa si o groaza de alte treburi neindicate.”, anunta trupa intr-un comunicat.

„Din punctul nostru de vedere comunitatea din care facem parte, fie ca e vorba de scena de metal extrem sau cea a hip-hop-ului autohton au multe puncte comune, plecand de la dragostea de sunet, pana la o viziune asemanatoare asupra societatii in care traim si poate cel mai important dintre toate modul in care actionam si reactionam la aceasta.

Colaborarea cu OmuNegru in concertele pe care le-am sustinut alaturi de el au fost la inceput destul de ciudat vazute de catre public dar in scurt timp foarte multa lume a rezonat cel putin cu refrenul si am considerat ca imprimarea acestei versiuni a piesei cat si aparitia materialului video deveneau obligatorii.”

Urmatorul concert unde puteti asculta live piesa va fi pe 8 septembrie la festivalul Something For The Core VI, organizat in Club Quantic, Bucuresti.

O.N. aka OmuNegru

Facebook: https://www.facebook.com/omnecunoscut/
Soundcloud: https://soundcloud.com/omnecunoscut
Youtube: https://www.youtube.com/user/emceon

Negative CORE Project

Facebook: www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO/
Soundcloud: http://soundcloud.com/negativecoreproject
Bandcamp: https://negativecoreproject.bandcamp.com
YouTube: http://www.youtube.com/user/NegativeCoreBand
Merch: http://merch.dark-side.ro/brand/negative-coreproject.html

Negative CORE Project ft. O.N. aka OmuNegru – #MLL (videoclip nou)

Anterior Galerie foto ARTmania Festival 2017 – Ziua 2
Înainte Poze concert SefulBoss si Sunet Fin in Mojo Bucuresti

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu