N.E.G.A.T.I.V. in deschiderea concertului E-Force din Panic! Club

N.E.G.A.T.I.V. in deschiderea concertului E-Force din Panic! Club

Au mai ramas doar cateva zile pana cand thrasherii de la E-Force vor urca pe scena clubului Panic!. Miercuri, 14 mai, trupa bucuresteana de thrash metal – N.E.G.A.T.I.V. – vor asigura deschiderea ostilitatilor incepand cu ora 20:00. Sustinere trupe: 15 lei.

N.E.G.A.T.I.V. sunt una dintre putinele trupe reprezentante ale stilului old school thrash metal din Romania, capabili sa ofere publicului exact esenta genului – piese nervoase si show-uri incendiare. Cu un prim material lansat la sfarsitul lui 2012 (EP selftitled), trupa isi continua activitatea live in acest an cu o prestatie in deschidere la E-Force. N.E.G.A.T.I.V. au prezentat recent noul lor EP in varianta live. Materialul nou urmeaza sa fie lansat si in format CD.

Trupa canadiana E-FORCE a prins viata in 2001 cand basistul si in acelasi timp solistul Eric Forrest si-a incetat colaborarea cu celebrii Voivod, grup din care facea parte din 1994. Cu un stil thrash cu multiple influente, E-Force prezinta un sound in care se poate regasi amprenta Voivod pusa de Forrest, nelipsind in structura muzicii lor parti ce amintesc de Negatron, sau segmente progresive dintr-un peisaj comun cu cele folosite pe Phobos-ul canadienilor de la Voiod. De cele mai multe ori in concerte, E-Force isi adauga in playlist cateva piese de pe aceste doua albume Voivod. Trupa lui Eric Forrest a mai cantat de doua ori in Romania in cadrul festivalelor OST Mountain Fest, Rasnov si Metal Crush Party la Bucuresti.

FB event page:

https://www.facebook.com/events/244819932389884/

Poster final E-Force

Anterior Syn Ze Sase Tri - detalii despre noul album
Înainte Urban Metal 21: Concert The Dignity Complex, Key To The Crown, Tragic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu