MOS CRACIUN E ROCKER 2012

MOS CRACIUN E ROCKER 2012

Asa cum e deja traditia, MOS CRACIUN E ROCKER la Baia Mare (13/12), Sighetu Marmatiei (14/12), Carei (15/12), Cluj Napoca (16/12), Deva (21/12) si Alba Iulia (22/12), alaturi de trupele : DIRTY SHIRT, TARG3T, ULTIMU NIVEL, HEAVY DUTY, SKY SWALLOWS CHALLENGER si DOT (Damaging the Old Tradition)
INTRARE: SUPORT + O JUCARIE NOUA !
Toate jucariile colectate vor fi donate copiilor defavorizati din orasele unde vor avea loc concertele.

INFORMATII CONCERTE :

 

BAIA MARE, Joi 13 Decembrie, Gold Time, Suport 10 lei + jucarie
Dirty Shirt, Targ3t, Ultimu Nivel, Sky Swallows Challenger
https://www.facebook.com/events/138539866293707/
SIGHETU MARMATIEI, Vineri 14 Decembrie, Friend’s Pub, Suport 10 lei + jucarie
Dirty Shirt, Targ3t, Ultimu Nivel, Sky Swallows Challenger
https://www.facebook.com/events/532993260063925/
CAREI, Sambata 15 Decembrie, Ludy Live Music Pub: Gratuit + jucarie
Targ3t, Ultimu Nivel, Sky Swallows Challenger
https://www.facebook.com/events/130465540439617/
CLUJ NAPOCA, Duminica 16 Decembrie, Irish Music Pub, Suport 10 lei + jucarie
Dirty Shirt, Targ3t, Ultimu Nivel, Sky Swallows Challenger
https://www.facebook.com/events/282776781843246/
DEVA, Vineri 21 Decembrie, John’s Café: Suport 10 lei + jucarie
Targ3t, DOT
https://www.facebook.com/events/287132871407114
ALBA IULIA, Sambata 22 Decembrie, Ryma, Suport 10 lei + jucarie
Targ3t, Heavy Duty
https://www.facebook.com/events/511633945523136

INFORMATII TRUPE:

 DIRTY SHIRT
www.dirty-shirt.com
www.facebook.com/dirtyshirtoriginal

Mini-turneul „Mos Craciun e Rocker” e o ocazie pentru formatia maramureseana de a lansa primul single de pe viitorul album intitulat „Freak Show” si de a canta live in premiera piese de pe noul disc. Albumul a fost mixat si masterizat de Charles “Kallaghan” Massabo (Censura, Magoa, Eths, etc.) in studiourile “118 West” si “The Hobby Shop”, Los Angeles. Coperta a fost realizata de Costin Chioreanu (Mayhem, Darkthrone, Grave, Luna Amara, etc.)
TARG3T
www.facebook.com/TARG3Tband
Trupa Targ3t este in turneu de promovare a noului „Faceburn”, album masterizat de Greg Reely (Machine Head, Fear Factory) si Peter In de Betou (Soilwork, Meshuggah). Turneul cuprinde nu mai putin de 13 concerte in toata tara. Primul videoclip, la piesa „I’m done” este disponibil online http://www.youtube.com/watch?v=kumFIl-27dM si al doilea single („Obey”) va fi lansat in luna decembrie.

SKY SWALLOWS CHALLENGER
www.skyswallowschallenger.com
www.facebook.com/skyswallowschallenger

Sky Swallows Challenger (cunoscuta precedent sub numele de “Halat Alb”) se afla de asemenea in turneu de lansare a albumului de debut „Align To Collide”, inregistrat in studioul “Super Size Recording” din Budapesta si produs de membrii trupei Subscribe: Atilla Horvath si Balint Csongor. Albumul poate fi descarcat integral si gratuit pe siteul formatiei www.skyswallowschallenger.com

ULTIMU NIVEL
www.ultimunivel.ro
www.facebook.com/ultimunivel

Ultimu Nivel e probabil una din cele mai cunoscute trupe necunoscute din Romania, hitul lor „Sabia lui Zorro”, fiind coloana sonoră a celebrului desen animat, cu iz 100% ardelenesc, “Luzarii de pe Electrolizei”: http://www.youtube.com/watch?v=g5E_onobXv4 . Ultimul lor single „Sunt adevarat” are de asemenea un videoclip in stilul lor caracteristic : http://youtu.be/Epe3zKGlHW0

HEAVY DUTY
www.facebook.com/HeavyDutySibiu

Infiintata la sfarsitul anului 2007, trupa sibiana Heavy Duty si-a facut un nume pe scena underground transilvana, ajungand sa participe la festivaluri importante din tara: Artmania (2011) si Route68 SummerFest (2012)


DOT (Damaging the Old Tradition)
www.dotpunkband.wordpress.com
www.facebook.com/damagingtheoldtraditions

DOT (Damagin the Old Transition) sunt “mezinii” evenimentului, formatia existand din 18 martie 2012, pe baza proiectului Riot, primul concert fiind in 15 aprilie. Dupa mai multe concerte locale, trupa este apreciata si participa la a doua editie a festivalului Route68 SummerFest.

 

                                          DESPRE MOS CRACIUN E ROCKER

“MOS CRACIUN E ROCKER“ e un proiect initiat de trupa DIRTY SHIRT inca din 2007. De atunci, in fiecare an, in luna decembrie, se organizeaza o serie de concerte rock in Nord-Vestul tarii, zeci de saci cu jucarii ajungand de Craciun la case de copii, spitale, sau familii cu dificultati. Anul acesta, turneul capata amploare, prin co-optarea formatiei TARG3T in organizare si adaugarea a trei orase noi in „circuit” (Carei, Deva si Alba Iulia) pe langa orasele traditionale Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Cluj Napoca. Daca in trecut intrarea era doar o jucarie, lipsa sponsorilor ne-a obligat sa introducem o suma modesta in “suport”, pentru a asigura macar o parte din cheltuielile logistice, organizationale si tehnice (participarea formatiilor fiind binenteles benevola).

Anterior RAZNA lansează videoclipul piesei „Pămînt”
Înainte God Seed - nou videoclip 'Alt Liv'

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu