Mini-tour Days of Confusion si Breathelast: impresii post-concerte

Mini-tour Days of Confusion si Breathelast: impresii post-concerte

In perioada 5- 6 februarie 2015,  Breathelast. si Days of Confusion au sustinut doua concerte in tara, la Brasov si la Cluj-Napoca. Impresiile post-concerte ale trupelor se regasesc mai jos.

Cei de la Breathelast ne spun urmatoarele: „Dark Side Booking a trimis metalul in delegatie cu Breathelast. & Days of Confusion, la Brasov in Subsol Club & Cluj in Hard Club, marcand primele incursiuni in teritoriu pentru ambele formatii bucurestene, pe 2015. Concertele au decurs cum trebuie, trupele fiind surprinse de un public curios si cel putin pus pe chef pentru un live bine pus la punct, iar echipa formata din zile confuze si rechini au livrat conform asteptarilor traduse din reactiile publicului prezent la ambele evenimente.

Gig Report / Days of Confusion / Breathelast / 5-6.02.15

Breathelast au publicat deja o piesa de la concertul din Hard Club / Cluj si o piesa de la concertul din Subsol Club / Brasov, piese pe care le puteti vedea si auzi mai jos.

Ba chiar am adauga „support local venues”, mai ales cele care se implica in buna concluzie a evenimentelor pe care le sustin, deoarece nu este putin lucru, pe cat de normal ar parea pentru multi.”

Breathelast | Maluri | Live @ Hard Club (CLUJ) | 06.02.15

Breathelast | Dead Coins | Live @ Subsol Club (BV) | 05.02.15

Anterior Simone Simons (Epica) vorbeste despre echilibrul dintre familie si viata de artista
Înainte Female Fronted Metalnight cu Jinjer

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu