Metalhead Meeting 2023 – Trupe noi și programul pe zile pentru scena principală

Metalhead Meeting 2023 – Trupe noi și programul pe zile pentru scena principală

Korpiklaani (folk metal, 🇫🇮), Leprous (progresive metal, 🇳🇴), Beast in Black (power metal – 🇫🇮), Mister Misery (horror metal, 🇸🇪), Beyond The Black (simfonic metal, 🇩🇪), Last Hope (hardcore, 🇧🇬) si Adam’s Parade (punk rock, 🇦🇺) vor urca pe Main Stage Metalhead Meeting.

Festivalul va avea loc între 26 și 28 mai la Romexpo în Parcarea C și sărbătorește 10 ani de la prima ediție. Încă un headliner urmează să mai fie anunțat pentru sâmbătă, 27 mai, ziua în care cântă Pantera.

Trupele se alătură afișului pe care se află deja Pantera, Ville Valo (H.I.M.) și Life of Agony.

Ville Valo, Korpiklaani, Beyond The Black și Adam’s Parade vor cânta pe 26 mai, Pantera, încă un headliner care urmează a fi confirmat, Beast in Black, Last Hope și OYD pe 27 mai, iar Life of Agony, Leprous, Black Sonic Pearls, Mister Misery și 12 Limbs pe 28 mai.

În curând va fi publicat și lineupul final de pe Second Stage, precum și programul complet al acesteia. Momentan trupele confirmate acolo sunt Black Tooth (Sludge , 🇹🇷), Fueled by Fear (Metalcore, 🇨🇭), Ironwill (heavy metal, 🇮🇹), Magnetic (heavy metal, 🇧🇬), Nest of Plagues (deathcore, 🇭🇺), Spektrvm (heavy metal, 🇬🇷), Diosa (rock, 🇺🇸), Psycorepaths (groove metal, 🇬🇷) și Disillusive Play (hard rock, 🇬🇷).

De asemenea, organizatorii au introdus și biletele de o zi la prețul de 277 lei + taxe (preț final 299 lei), dar doar la categoria Concrete Sledge (B). Atenție, se pun în vanzare doar 1000 de bilete de o zi în fiecare zi din lipsă de spațiu (s-au vândut foarte multe abonamente de trei zile).

Categoria Cowboys from Hell (A) este sold out, singura posibilitate de a găsi bilete în fața scenei este din retururi care vor fi puse automat la vânzare de către iaBilet în moment ce vor avea loc.

Prețuri bilete și abonamente:

  • Abonament 3 zile – VIP – 699 lei + taxe
  • Abonament 3 zile – Cowboys From Hell (A) – în fața scenei – SOLD OUT
  • Abonament 3 zile – Concrete Sledge (B) – 369 lei + taxe
  • Bilet de o zi – 299 lei + taxe (doar 1000 de bilete pe zi)

Metalhead Meeting – Our passion they wouldn’t understand

Un eveniment METALHEAD, powered by Rock FM.

Anterior Galerie foto concert Ordinul Negru și Gerrar în Quantic
Înainte Concert Possessed în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu