Metalforce & Junk House Noisez: Join the movement!

Metalforce & Junk House Noisez: Join the movement!

Fondata in iulie 2013 de catre Kevin „Junk” Kidd, Junk House Noisez reprezinta un grup de promovare a celor mai promitatoare si iconice trupe a underground-ului romanesc. Prin pasiunea, determinarea, creativitatea si munca depusa, JHN a crescut exponential in ochii trupelor si a fanilor underground si continua s-o faca.

Obiectivul principal este ca muzica formatiilor pe care le sustinem sa ajunga la un numar cat mai mare de ascultatori, atat din tara, cat si din afara.

Fiind cu totii constienti de dezvoltarea evidenta a scenei underground din Romania in ultimii ani, consideram ca a sosit momentul sa formam o comunitate mai puternica si mai unita ca oricand, comunitate ce va depasi barierele si obstacolele care au oprit realizarea atator trupe talentate.

Pentru a ne mari si consolida sansele de reusita, am considerat ca este cruciala formarea a cat mai multor parteneriate pe plan national si global cu statii de radio, webzine-uri, diverse grupari si comunitati de promovare, etc. Propunerile voastre sunt importante, iar daca pot participa la sustinerea acestui obiectiv sunt bine-venite.

Alaturi de Metalforce, vrem sa oferim atat trupelor, cat si scenei in sine, sprijinul si sustinerea de care au nevoie. Concentrati, determinati si uniti vom reusi!

Join the movement!

www.junkhousenoisez.wordpress.com
www.facebook.com/junkhousenoisez

Anterior Billy Talent - Runnin' Across The Tracks videoclip nou
Înainte CONCERT ANIVERSAR 10 ANI SHADOWSAIL

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu