Mesaj din partea organizatorilor concertului Leprous and guests

Mesaj din partea organizatorilor concertului Leprous and guests

Organizatorii evenimentului Leprous and guests, Cavalleria Events, din data de 21 octombrie 2013, din Silver Church doresc sa transmita urmatorul mesaj in urma concertului:

„Multumim in primul rand trupelor participante – de la reprezentantii scenei autohtone de progresiv, Taine, pana la headlinerul serii, Leprous. Toate trupele s-au prezentat la un nivel foarte ridicat din toate punctele de vedere, am avut parte de instrumentatie desavarsita sustinuta de jocuri de lumini si proiectii pe toata durata evenimentului. Bineinteles, fara publicul prezent care a sustinut trupele in fiecare moment, atmosfera de aseara nu ar fi fost posibila. Si nu exageram cu nimic cand spunem aceste lucruri – membrii Leprous au afirmat ca am asistat la cel mai tare show din turneul lor din acest an.

Nu in ultimul rand dorim sa le multumim tuturor prietenilor si partenerilor care au fost din nou alaturi de noi, cat si gazdei noastre The Silver Church Club. Am inscris inca o seara memorabila de care ne vom aduce aminte cu placere si speram sa ne revedem cu bine la viitoarele evenimente.”

leprous taine plindead

 

Anterior Killswitch Engage - Always (videoclip nou)
Înainte Born Of Osiris - Divergency (videoclip nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu