Megadeth la Romexpo: Program și reguli de acces

Megadeth la Romexpo: Program și reguli de acces

Megadeth cântă în România pe 10 iunie la Romexpo în aer liber în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Alături de Megadeth pe scenă vor urca și Vendetta FM (Spania) și Stellvris (Cehia).

Reguli de acces

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începând cu ora 18:00, iar concertele încep de la ora 19:00. După deschiderea porților puteți sosi la orice oră doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Există și un Food Court generos, atât în zona A, cât și în zona B cu Food Trucks precum și baruri, publicul având de ales atât pe partea de food, cât și de băuturi dintr-o gamă variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise. Bineînțeles nu vor lipsi toaletele.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Program

 • 18:00 – Open doors
 • 19:00 – 19:30 – Stellvris
 • 20:00 – 20:30 – Vendetta FM
 • 21:00 – Megadeth

Accesul copiilor

Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toata durată concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile Premium și Categoria A vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la Categoria B nu vor primi brățară la acces.

Categoria Premium – pe platformă la înălțime, fără loc, cu bar separat și acces separat. Fanii cu bilet Premium au acces în toate zone destinate și celorlalte categorii de bilete, inclusiv în fața scenei, în Categoria A. Toaleta VIP exclusivă disponibilă.

Categoria A – în picioare, în fața scenei. Posesorii de biletele la categoria A nu au acces la categoria Premium, dar au acces la categoria B.

Categoria B – în picioare, în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Mai jos puteți vedea harta locației.

Bilete

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele se pun în vânzare la 3 categorii, Premium – pe platforma la înălțime, aproape de scenă, Categoria A – în fața scenei, Categoria B – în spatele categoriei A și au următoarele prețuri:

 • Categoria A – SOLD OUT
 • Categoria B – fără loc, în spatele categoriei A – 249 lei în presale și 290 lei la intrare
 • Premium  – pe platformă lă înălțime aproape de scenă, cu bar si acces separat – 699 lei în presale și 800 lei la intrare.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by METALHEADs

Anterior Corey Taylor la Arenele Romane: Program și reguli de acces
Înainte Concert Dropout Kings, W3 4r3 Num83r5 și Moody-Fi în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu