Mărțișor SoundArt cu ofertă de 1+1 la fiecare abonament cumpărat pe 1 martie

Mărțișor SoundArt cu ofertă de 1+1 la fiecare abonament cumpărat pe 1 martie

SoundArt Festival vă urează o primavară frumoasă și vă oferă o invitație gratuită la fiecare abonament cumpărat pe 1 martie 2023 via iabilet.ro.

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la următoarele oferte:

  • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).
  • Presale II: 150 de lei.
  • În ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

SoundArt Festival revine cu o nouă ediție pe 1 aprilie în Quantic Club dedicată sunetelor vintage din zona stoner, desert rock, prog și post îmbinate într-un nou format.

Ca de fiecare dată, SoundArt Festival se reinventează, iar anul 2023 nu face excepție. De data asta, organizatorii vă invită la o ediție maraton, o doză șoc de muzică și activități care va începe sâmbăta, în a doua parte a zilei și se va sfârși duminică dimineața.

Line-up complet:

SoundArt este o proiecție curajoasă într-un mediu social în care evenimentele axate pe o anumită nișă muzicală necesită muncă masivă pentru a fi construite și comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor și artistilor la nivel local, într-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier care poartă publicul prin spirala călătoriilor muzicale rare și aparte, aducând pe scena sa formații alese cu sufletul.

SoundArt și-a rezervat, din prima clipă a existenței sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de așteptate în România.

Anterior Galerie foto concert Cargo - Balade Rock la Sala Palatului
Înainte Program concert Leprous - Aphelion European Tour 2023 la Arenele Romane

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu