JUNK HOUSE NIGHTS: CONCERT Armies of Enlil, Vidma si Crossbone

JUNK HOUSE NIGHTS: CONCERT Armies of Enlil, Vidma si Crossbone

Junk House Nights bifeaza inca un concert, miercuri 29 ianuarie, sunt chemate la apel trupele Armies of Enlil, Vidma si Crossbone. 

Junk House Noisez consta intr-un grup de indivizi dornici de a lua parte in evolutia scenei underground, oferind astfel sustinere/promovare neconditionata trupelor de rock/metal/punk/etc, al caror efort merita apreciat.

Relatiile cu trupele sunt cele pe care de departe le pretuim cel mai mult, fiind constienti de adevaratul lor potential dar si de obstacolele ce le impiedica evolutia.

Armies of Enlil

Infiintata la sfarsitul anului 2010 in Craiova, compusa initial doar din Victor Manescu (chitara) si Cristi Opranescu (tobe), trupa a inceput ca un proiect muzical dur si rapid. Armies of Enlil  este o trupa deathcore caracterizata prin acorduri joase, riffuri tehnice si ritmuri rapide. Principalele influente sunt trupe ca The Black Dahlia Murder, All Shall Perish sau As I Lay Dying, Born of Osiris, Veil of Maya, Textures, etc.

https://www.facebook.com/ArmiesOfEnlil

Vidma

Trupa Vidma a fost formata la inceputul anului 2012 de catre Petre Bog (fost chitarist solo) , Tudor Ungurean (chitara) si Luca Rusu (tobe) ca mai apoi sa li se alature Luca Nicolaescu ( bas si voce) si Alex Ionescu (chitara). Stilul Vidma nu este bine definit ci este mai mult o combinatie de mai multe stiluri ( death , black , deathcore si altele) . Trupa si a avut debutul in cadrul unui concert in Iron City Pub alaturi de Fjord ca mai apoi sa cante cu Fallen , Crossbone , si Distortion in Rock n Regie.De asemena Vidma a primit premiul pentru Best Metal Newcomer la concursul Metalhead Award

Bilet: 10 lei

Ora: 20.00

Anterior Concert TOTHEM, AN THEOS si SCARLET MOO
Înainte In Other Climes, Walk The Abyss, Rock n Ghena: Concert in Bucuresti

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu