• Jinjer și Vended vor cânta alături de Slipknot la Metalhead Meeting 2022

Jinjer și Vended vor cânta alături de Slipknot la Metalhead Meeting 2022

Jinjer și Vended vor deschide concertul Slipknot de la București din 20 iulie 2022 la Metalhead Meeting.

Formată în anul 2009, dar consolidată un an mai târziu prin cooptarea extraordinarei vocaliste Tatiana Shmailyuk, Jinjer și-a câștigat în scurt timp titlul de cea mai bună trupă de metal din Ucraina. Cu influențe precum Lamb of God, Pantera, Gojira, Killswitch Engage, Death sau Chimaira, Jinjer abordează un mix inteligent de progressive și groove metal împodobit cu elemente funk, raggae și jazz. Dedicați în totalitate muzicii pe care o creează, ucrainenii de la Jinjer au lansat cinci albume de studio, cel mai recent fiind „Wallflowers”.

Cariera fulminantă a trupei cuprinde patru albume de studio, turnee care au evoluat de la mici cluburi ucrainene la concerte open air în fața a zeci de mii de oameni pe toate continentele, plus videoclipuri care totalizează sute de milioane de vizualizări.

După ce la sfârșitul lunii februarie 2022 a trebuit să-și limiteze activitatea din cauza războiului, formația s-a concentrat pe strângerea de fonduri pentru ajutarea victimelor din Ucraina. În prezent Jinjer a primit și acordul Ministerului Culturii de a părăsi țara pentru a concerta și a atrage atenția asupra atrocităților războiului.

 

Vended a fost formată în februarie 2018 și este compusă din Cole Espeland (chitară), Griffin Taylor (voce), Simon Crahan (tobe), Jeremiah Pugh (bas), Connor Grodzicki (chitară). Cu un sunet unic cu ritmuri rapide, puternice și precise, solouri de chitară zdrobitoare și versuri care înfățișează greutățile vieții și realitatea de zi cu zi, Vended dorește să dea startul unei noi ere și generații în materie de metal.

După doi ani de muncă intensă, formația a avut și primul concert, care a fost sold out, în Des Moines, Iowa pe 8 martie 2020. La doar câteva zile după acest concert formația a fost forțată să ia o pauză datorită pandemiei de COVID-19. În prezent, Vended are un album lansat, intitulat „Whats is it / Kill it”.

Pentru concertul Slipknot biletele au următoarele preturi:

Presale:

  • Psycho – 399 lei – SOLD OUT
  • Snuff – 329 lei – ultimele bilete disponibile
  • Plague – 209 lei

La acces:

  • Psycho – 430 lei
  • Snuff – 350 lei
  • Plague – 250 lei

La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 15 lei.

Se pun în vânzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Anterior Gogol Bordello la București: Program și reguli de acces
Înainte Powerwolf lansează o ediție limitată a single-ului "Dancing With The Dead"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu