Proiect nou Sorin (Luna Amara): Holy Motors – The Showdown (audio)

Proiect nou Sorin (Luna Amara): Holy Motors – The Showdown (audio)

Holy Motors, trupa clujeana de stoner rock/alternative metal infiintata anul acesta si formata din Sorin Moraru – chitara (Luna Amara), Catalin Moraru – voce (Skullp), Doru Nedelcu – chitara (FronT), Paul Tenciu – bass (Sky Swallows Challenger) si Tudor Marghidanu – tobe (Relative), a lansat prima piesa, The Showdown, disponibila mai jos.

„Holy Motors e in primul rand un film ciudat in toate sensurile bune ale cuvantului, in toate sensurile pe care spectatorul le intuieste sau le gaseste in acest film. M-a intrigat atat de mult incat am gravitat in jurul sau timp de cateva saptamani. Intr-un interviu, regizorul Leos Carax explica metafora din spatele limuzinei albe, un element important – limuzina este pentru el simbolul spatiului in care traim, confortabil si perfect izolat. Am sa continui metafora: de multe ori e mai bine sa mergi pe jos si cam asta inseamna pentru mine trupa Holy Motors”, spune Sorin.

„Nu suntem un tribut muzical al acestui film; e un proiect pe care l-am initiat avand cateva idei care fie nu si-au gasit locul in piesele Luna Amara, fie ar fi trebuit sa astepte destul de mult pana sa intre in lucru. In Holy Motors cant la chitara si fiecare dintre colegii mei canta sau au mai cantat in trupe clujene; cu ajutorul lor am dus mai departe ideile despre care va ziceam, ba mai mult am compus impreuna si piese noi”, continua el.

Piesa The Showdown este disponibila pentru download gratuit(in sistem „pay what you want”) pe pagina de Bandcamp a formatiei: http://holymotors.bandcamp.com/

Inregistrarile au avut loc la Cluj in studiourile Luna Recording si JamBox, avandu-i ca ingineri de sunet pe Oliver Vegh si Mihai Sarlea. Mixul si masterul au fost realizate de catre Dan Georgescu.

Primele doua concerte live Holy Motors vor avea loc in deschiderea trupei ucrainene Stoned Jesus pe 26 octombrie la Bucuresti (Question Mark) respectiv pe 27 octombrie la Cluj-Napoca (The Shelter).

http://fb.com/HolyMotorsRO

Holy Motors The Showdown (audio)

Anterior Poze Something For The Core: Ziua 2
Înainte Poze Something For The Core: Ziua 3

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu