Hollywood Vampires în concert la Romexpo

Hollywood Vampires în concert la Romexpo

Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry revine la București pe 8 iunie 2023 la Romexpo, în aer liber. Biletele achiziționate (si pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 rămân valabile și organizatorii mulțumesc fanilor că le-au păstrat. Biletele s-au pus în vânzare pe 4 noiembrie la ora 10:00. Suplimentele VIP upgrade, inclusiv cele meet & greet, se pot cumpăra de aici.

Hollywood Vampires este un supergrup ale cărui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires”, ale cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În momentul de față, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aștept să revin pe scenă cu băieții, îmi place foarte mult să fac parte din această trupă. Trupa mea e minunată, dar să cânt cu Vampirii e o cu totul altă poveste” – a zis Alice Cooper.

Biletele s-au pus în vânzare pe iabilet.ro la următoarele prețuri:

  • Presale: Heroes (A): 449 lei, Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei
  • La intrare: Heroes (A): 480 lei, Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

Se pun în vânzare și doar 500 de bilete VIP în tribună la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și alte facilități la prețul de 699 lei.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 15 lei.

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM

Anterior Galerie foto Metal Gates Festival 2022 – Ziua 3
Înainte Bruce Dickinson - The Music of Jon Lord și a Deep Purple la Sala Palatului

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu