Helia, To Kil Achilles si Skies in Motion in concert la Bucuresti

Helia, To Kil Achilles si Skies in Motion in concert la Bucuresti

Pe data de 6 Septembrie va avea loc in Question Mark un concert suta la suta dedicat ascultatorilor de metalcore si post hardcore. Helia, To Kill Achilles si Skies in Motion se afla in turneu si se vor opri si in Bucuresti.


Helia s-a format in 2007 in orasul Rimini din Italia si pana in prezent au lansat patru materiale discografice, ultimul album ‘’The Great Divide’’ fiind foarte bine primit de public si presa de specialitate. Videoclipul coverului facut dupa Daft Punk si Pharell Williams ‘’Get Lucky’’ a reusit intr-o perioada foarte scurta sa stranga mai bine de jumatate de million de vizualizari pe youtube, in timp ce coverul dupa Lady Gaga ajungand la cinci milioane de vizualizari.

To Kill Achilles vin din Scotia si s-au format in anul 2009. Trupa a castigat repede respectul publicului local mai ales prin sound-ul puternic si prestatiile pline de energie din timpul concertelor. Dupa sucesul celor doua videoclipuri, care impreuna au reusit sa ajunga la un million de vizualizari, Irlandezii au lansat si primul album numit ‘’Existence’’ in vara anului 2013. Din acel an TKA au pornit intr-un lung turneu european devenind una din cele mai apreciate trupe de post hardcore din Europa ajungand cu aceasta ocazie pe 6 septembrie pentru prima oara si in Bucuresti in clubul Question Mark.

Skies in Motion este o tupa de hardcore cu influente puternice din zona melodic death metal din UK cu sound-ul specific trupelor din zona precum While Shee Sleeps sau Arhitects. La inceputul anului 2015 au lansat primul EP din cariera numit‘’Dreamer’’ fiind, de asemenea, foarte bine primit de presa de specialitate din Regatul Unit. Skies in Motion este cu siguranta o trupa tipic Britanica ce se prezinta pe scena cu o energie si pofta de cantat nebuna.
https://youtu
Biletele pot fi achizitionate in avans prin reteaua de bilete Eventbook dar si la intrare la pretul de 15 lei, in limita capacitatii clublui.

Grabiti-va, la asemenea trupe ne asteptam la un eveniment SOLD OUT!

https://www.facebook.com/events/511778542309014/

Helia

Anterior Fire In The Park Rock Fest: 18-19 septembrie 2015
Înainte Poze Before The Reign, Key To The Crown, Epileptic Outbreak in Question Mark

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu