Headfullofnoise Nights: Dj Hefe invitat special pe 11 octombrie

Headfullofnoise Nights: Dj Hefe invitat special pe 11 octombrie

Razvan Radulescu sau cunoscut de catre ascultatori ca Dj Hefe din trupa Coma, va fi invitatul special al serii de vineri din cadrul Headfullofnoise Nights.

Pe langa activitatea sa din trupa Coma, Dj Hefe a ramas  un reprezentant si sustinator al scenei underground din Romania, organizand de-a lungul timpului concerte precum: Deftones, La Plebe, Faith No More, Born From Pain si multe altele. Printre altele, Dj Hefe este si realizatorul  emisiunilor Mtv Unplugged si Alternative Nation de pe Mtv.

Daca esti plictisit de aceeasi muzica vino sa afli ce mai e nou prin melodic hardcore, metalcore, post hardcore si altele.

have heart / defeater / the ghost inside / stick to your guns / sparta / touche amore / la dispute / refused / rise against / bring me the horizon / I the breather / norma jean / architects / 36 crazyfists / deftones / parkway drive / alexisonfire / letlive / entershikari / thrice / glassjaw / more than a thousand

Evenimentul incepe de la ora 21.00 iar intrarea este gratuita. Question Mark Pub se afla pe  Calea Victoriei 48-50,  în Pasajul Victoriei.

Anterior The Ocean: Trailer pentru DVD-ul "Collective Oblivion" (video)
Înainte PISTAMASHINA (BG), Contorsionist, Musume: Concert in Control

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu