Hard Times: numarul doi al revistei disponibil la download

Hard Times: numarul doi al revistei disponibil la download

Revista online dedicata scenei de hardcore din Romania a ajuns la editia cu numarul doi si poate fi descarata in format PDF. In acest numar gasiti interviuri cu First Division, tour report scris de Adrian Iacob (I stared into the Forest, Drop out of Life), Till Lungs Collapse, Breathelast si multe alte surpize si detalii despre aceasta scena.

Editia cu numarul doi a fost lansata astazi, vineri 28 martie in format PDF, si se poate descarca sau citi online de la acest link.

Hard Times Bucharest Hardcore Do It Yourself Fanzine a aparut la initiativa lui Andre Mota venit tocmai din Portugalia si stabilit pe meleagurile patriei noastre. Fost membru in doua trupe de hardcore/ punk cu care a sustinut un turneu un Marea Britanie si mai multe concerte in Europa lui Andre i s-a parut firesc sa se implice si in miscarea hardcore din Romania.

Scopul revistei dupa cum ne-a povestit este sa promoveze mult mai mult trupele noastre in afara granitelor. Un lucru de apreciat si chiar de incurajat, avand in vedere ca in spatele acestei reviste se ascund multe ore de editat, desenat si chiar de promovare, toate acestea sunt facute din pasiune si devotament fata de muzica.

Anterior Interviu Aliosha (H8), Rocco (Rock 'n' Ghena), Dr.Nick (First Division) - Conceptul Hardcore
Înainte Concert Chaos Cult, Space Clinic si Endsight

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu