Gwendydd anunță lansarea albumului Censored

Gwendydd anunță lansarea albumului Censored

După ce pe 15 aprilie a lansat un videoclip pentru piesa „Rape”, formația bulgară Gwendydd a anunțat că pe 6 mai 2022 va apărea noul album, intitulat „Censored”.  Acesta este primul material discografic lansat după ce trupa și-a început colaborarea cu casa de discuri germană Drakkar Entertainment.

Albumul va conține 10 piese și este disponibil pentru precomandă la adresa: fanlink.to/censored.

Tracklist:

  1. Awakening
  2. Martyrdom
  3. This Is A War
  4. Rape
  5. One Step More
  6. A Hypocrite In A Child’s Eyes
  7. We Are The New Order
  8. Spider
  9. Dreadful
  10. It’s All Up To You

Gwendydd s-a format în 2018 la inițiativa Victoriei Stoichkova și a lui Nikifor „Bambi” Nikiforov și este prima formație din Bulgaria cu o componență majoritar feminină. Cei doi au fost ajutați de Tina Zhelyazova (chitară), Reni Angelova (chitară), Sonya Radeva (bas) și după doar câteva luni a apărut și primul album, „Human Nature”.

Deși pandemia a lovit puternic și le-a anulat toate planurile pentru concerte, acest lucru i-a motivat să lucreze și mai mult, iar în 2022 au făcut următorul mare pas și au semnat cu casa de discuri Drakkar.

Gwendydd a fost invitată să cânte alături de Pyogenesis în deschiderea concertelor pe care Dark Tranquillity și Ensiferum le vor susține în București, la Arenele Romane, pe 15 mai 2022 și în Cluj-Napoca, în /FORM Space, pe 16 mai.

Mai multe detalii puteți găsi aici:

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Anterior Dream Theater lansează Lost Not Forgotten Archives: The Number of the Beast
Înainte Concerte Dark Tranquillity și Ensiferum: Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu