Green Yeti, Risin Sabotage și Stonus la SoundArt Festival 2023 pe 1 aprilie în Quantic Club

Green Yeti, Risin Sabotage și Stonus la SoundArt Festival 2023 pe 1 aprilie în Quantic Club

SoundArt Festival revine în 2023 pe 1 aprilie în Quantic Club, iar organizatorii anunță o nouă serie de confirmări: Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) și Stonus (Cipru) se alătură trupelor Mother of Millions (Grecia), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta) și Doomsday Astronaut (Pakistan/România).

Ca de fiecare dată, SoundArt Festival se reinventează, iar anul 2023 nu face excepție. De data asta, organizatorii vă invită la o ediție maraton, o doză șoc de muzică și activități care va începe sâmbătă în a doua parte a zilei și se va sfârși în cursul nopții, duminică.

Abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua iabilet.ro la următoarele oferte:

  • Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente);
  • Presale II: 150 de lei;
  • În ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia

Green Yeti revin cu al lor sunet masiv de stoner/doom la SoundArt Festival după un show memorabil în 2017. Trupa a decis că noua ediție este ocazia perfectă pentru a lansa mult așteptatul album cu numărul 3.

greenyeti.bandcamp.com

Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina

Încă o revenire din ediția 2017, Risin Sabotage prezintă un stil condimentat cu pasaje doom, în care basul și chitara se contopesc pentru a da naștere unui amestec exploziv.

risinsabotage.bandcamp.com

Stonus – heavy rock, Cipru

Stonus combină stoner, psihedelic, desert rock, alternativ și doom cu o voce melodică pentru un cocktail de heavy rock mediteraneean. Dar cine a participat la SoundArt Fest 2019 știe deja.

stonus.bandcamp.com

Mai multe trupe vor fi anunțate în curând.

SoundArt este o proiecție curajoasă într-un mediu social în care evenimentele axate pe o anumită nișă muzicală necesită muncă masivă pentru a fi construite și comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor și artiștilor la nivel local, într-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poartă publicul prin călătorii muzicale de calitate, aducând pe scena sa formații alese cu sufletul, SoundArt și-a rezervat, din prima clipa a existenței sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de așteptate în România.

Anterior Concert Masterpiece în Quantic
Înainte Concert Asemic, The Thirteenth Sun și W3 4R3 NUM83R5 în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu