• Breathelast anunta o componenta noua (comunicat oficial)
  • Breathelast anunta o componenta noua (comunicat oficial)

Breathelast anunta o componenta noua (comunicat oficial)

Breathelast anunta o schimbare in componenta. Despre ce este vorba aflati mai jos. Am primit din partea trupei Breathelast urmatorul comunicat:

„RespirăUltimul a fost mereu o probă de anduranță fără presiunea timpului, dându-ne nouă, celor activi în proiect, dealungul evoluției lui, şansa să ne descoperim artistic şi chiar şi lăuntric individual, dar şi identitatea de grup. Maturizarea era deja în toi pentru mulți dintre noi, având fiecare ceva proiecte în tolbă la momentul zero al originii Breathelast, pentru alții a fost doar o trecere în revistă a aptitudinilor, excelente de altfel şi folosite din plin întru supraviețuirea rechinilor. Adunate toate, compun marcajul mobil al stării şi dotării de care dăm dovadă ca proiect acum. Când am format această trupă şi i-am dat numele, stigmata a devenit crez şi crezul răbdare. RespirăUltimul. Breathelast.

Timpul nu s-a mulțumit să mai rabde şi a creat aşteptări diferite în fiecare dintre noi şi iată-ne, din fericire şi nefericire, la o nouă răscruce. Datorită dorințelor aşezate inegal, ce străbat electric subepiderma fiecăruia, am luptat cu inspirațiile variate şi câteodata potrivnice doar pentru a ne da seama, fiecare în parte, că nu mai suntem chiar aceeaşi oameni ce porneau la drum acum aproape 8 ani de zile si apoi în noua formulă, acum 5 ani or so. Din fericire, acum ştim fiecare ce vrem, din nefericire, acest lucru nu coincide cu dorințele fiecăruia dintre noi.

 

Cu respect enorm față de ceea ce am clădit împreună, cu spuse şi nespuse atribuite unui proces în care fiecare a sacrificat ce a putut sau ce a considerat demn de oferit proiectului, anunțăm pe această cale că drumurile lu’ acest RespirăUltimul / BreatheLast se despart de azi de către drumurile unuia dintre rechinii originali şi ale unui coleg inspirat, ca malu’, ca valu’, Valentin Bîrsan. Cuvintele sunt de prisos, munca vorbeşte de la sine şi sperăm că o va face în continuare.

Îi dorim lui Vali toată sănătatea, binele, inspirația şi sporul din lume şi mai ales, să realizeze alături de celelalte proiecte in care este activ, Till lungs collapse şi Sunet fin, tot ceea ce işi doreşte and beyond! Dacă timpul petrecut în Breathelast a însemnat ceva, atunci voința, munca sinceră şi bunul simț ar trebui să se contopească cu ideile lui şi cu sprijinul proiectelor în care se află şi împreună să dărâme orice obstacol sau barieră! Noi, restul rechinilor ii dorim sincer toate acestea şi oricât se poate mai mult! Mult, mult spor, Valentin!

Cât despre restul rechinilor, urmează să ne regrupăm în formula de patru, ne-am bucura dacă am primi sprijinul vostru în continuare, atât Vali cât si rezidentii Breathelast. Am oferit absolut tot ce aveam mai bun ca să împlinim o parte mare a unui vis frumos, anume o activitate muzicală sinceră, cu o creştere naturală şi chiar şi un album LP cu care să putem să închidem un ciclu serios de supraviețuire a muzicii facute impreuna.

Dacă tot ceea ce am făcut este la fel de important pentru voi cei care ne urmăriți şi ne sprijiniți şi ne ascultați, atunci ştim că atât Valentin (cu cei din Till Lungs Collapse & Sunet Fin) cât şi Breathelast nu au muncit si nu au facut sacrificii de pomană. Muzica rămâne între noi şi e singurul tribut pe care timpul il acceptă. Speram ca si voi veti face la fel!

Pentru ca tot suntem la capitolul muzica, anuntam ca vom termina povestea inceputa cu ”Monstrul” si continuata cu „Ascuns In Pereti” impreuna, in formula care i-a dat viata, ca sa inchidem si acest capitol cum se cuvine, asa ca inca va puteti astepta la muzica noua din partea formulei de 5 a Breathelast in viitorul apropiat, in limba romana. Pana atunci puteti cumpara sau asculta albumul nou scos, deoarece este o munca serioasa in spate a tuturor celor cinci membri ai acestei formatii. Mulțumim pentru absolut toată încrederea şi susținerea de până acum!

Pentru ultima oară, cu plecăciune,
Andrei Mihai Ionuț,
Bîrsan Valentin,
Cojocaru Ionuț,
Herman Heidel,
Toea Adrian.
Breathelast.”

 

Anterior Concert Dead Kennedys în premieră în România!
Înainte Concert dubla lansare: Killer Victim/Ropeburn/ Invitati: TBA @ Motiv

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu