Formația E-an-na, inclusă pe DVD-ul „Live at Wacken 2017”

Formația E-an-na, inclusă pe DVD-ul „Live at Wacken 2017”

Fiecare an lasă în urma sa experiențe de neuitat pentru cei care calcă pragul renumitului festival Wacken Open Air, iar amintirea show-urilor memorabile sunt comprimate într-un DVD pe care organizatorii îl lansează în fiecare an.

Și deși ediția din 2018 se aproprie deja, organizatorii nu uită de ce s-a întâmplat anul trecut și lansează în data de 20 iulie DVD-ul „Live at Wacken 2017 – 28 years louder than hell„, care cuprinde 39 de trupe și 45 performance-uri live (piese), printre care ale unor formații precum Accept, Europe, Heaven Shall Burn, Kreator sau Subway to Sally. DVD-ul are în total o durată de 3 ore și 36 minute, cât să redea atmosfera festivalieră de la ediția de anul trecut.

Alături de aceste legendare trupe se află și prestația cunoscutei trupe românești E-AN-NA, câștigătoarea locului 2 la mult cunoscutul concurs Wacken Metal Battle care a avut loc în cadrul WOA 2017, în Germania. În cadrul DVD-ului va putea fi găsită înregistrarea piesei „Sârba Ciobănească„.

DVD-ul poate fi precomandat deja, iar mai jos puteți vizualiza un scurt trailer al acestuia, precum și tracklist-ul DVD-ului.

Anterior Galerie foto Metalhead Meeting Festival 2018 – Ziua 2
Înainte Dirty Shirt anunță noi concerte în Europa

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu