• For My Sins lanseaza albumul Coming To Get You in B52

For My Sins lanseaza albumul Coming To Get You in B52

For My Sins lanseaza EP-ul de debut, intitulat Coming to get you, pe data de 10 martie in Club B52. Videoclipul oficial al piesei poate fi urmarit mai jos.

Laura Bratu, solista For My Sins, declara: “Asteptam de mult timp aceasta lansare. Este ca o gura de aer proaspat in aceasta perioada. Suntem foarte incantati de rezultat si speram ca si voua sa va placa la fel de mult pe cat ne place noua. Va asteptam cu drag la lansare. Avem cateva surprize, special pregatite pentru voi.

Primul videoclip al grupului, lansat pe 4 februarie, a strans in mai putin de trei saptamani peste 7.500 de vizualizari pe Youtube si poate fi urmarit mai jos.

Videoclipul a fost filmat cu ajutorul Slingshot Media (https://www.facebook.com/SlingShotMed

EP-ul de debut al bucurestenilor, va fi lansat pe data de 10 martie, clubul B52 fiind gazda acestui eveniment.
Acesta a fost inregistrat, mixat si masterizat cu ajutorul lui Marius Costache – Studio 148 (https://www.facebook.com/148studio).

Formatia a luat nastere la sfarsitul anului 2013. Stilul adoptat imbina agresivitatea cu partile melodice, in timp ce vocea Laurei combina diferite elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, dezvaluind o prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.

Componenta:
Laura Bratu – vox
Silviu Bercus – lead guitar
Marius Iacob – guitar
Tiberiu Niculae – bass
Adrian Gheorghiu – drums

For My Sins Drowning videoclip oficial

Anterior Wooldozer - No Snow For The Northern Man (single nou audio)
Înainte RoadkillSoda - Made Of Stone (videoclip nou)

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu