Flesh Rodeo si Tragic: Concert in Question Mark, 12 decembrie

Flesh Rodeo si Tragic: Concert in Question Mark, 12 decembrie

Joi, 12 decembrie 2013, de la ora 21:00, vă invităm în clubul Question Mark din Bucureşti pentru cel de-al nouălea concert susţinut împreună de Flesh Rodeo şi Tragic.

Pe 22 aprilie 2012, formaţiile Flesh Rodeo şi Tragic aveau primul contact, susţinând un concert în Damage Club din capitală. Până la sfârşitul serii, basistul Tragic, Adrian Iosif, era deja cooptat în Flesh Rodeo, iar în perioada următoare, cele două formaţii au realizat că au numeroase elemente comune, printre care o viziune muzicală similară şi un public-ţintă aproape identic.

Joi, 12 decembrie 2013, de la ora 21:00, vă invităm în clubul Question Mark din Bucureşti pentru cel de-al nouălea concert susţinut împreună de Flesh Rodeo şi Tragic. De această dată va fi un eveniment special, desfăşurat sub titulatura „Tragic Rodeo”, care va duce colaborarea dintre cele două formaţii la un nou nivel: fiecare va interpreta o piesă din repertoriul celeilalte. Vor avea loc şi alte câteva colaborări-surpriză, pe care vă invităm să le descoperiţi la faţa locului.

Intrarea este liberă.

http://fleshrodeo.com/
http://www.facebook.com/trupatragic

Flash Rodeo

Anterior Wacken Metal Battele Romania 2014: Incep inscrierile
Înainte Madball, Deez Nuts, Your Demise si Nasty: concert in Club Fabrica, 10 Decembrie

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu