• Flesh Rodeo lanseaza al doilea material din cariera in Fabrica

Flesh Rodeo lanseaza al doilea material din cariera in Fabrica

La doi ani dupa lansarea albumului de debut, „Tellurium-128”, Flesh Rodeo revine cu un nou material discografic, EP-ul „End Of Greatness”, pe 16 octombrie la clubul fabrica din Bucuresti.

Evenimentul de lansare este urmat de un mini-turneu in orase din tara: Ramnicu Valcea (17 octombrie), Cluj-Napoca (20 noiembrie), Suceava (27 noiembrie) si Iasi (28 noiembrie).

Single-ul „End Of Greatness”, inregistrat si masterizat de Marius Costache (Studio 148), are o durata de aproape 13 minute, fiind cea mai lunga si probabil cea mai experimentala compozitie de pana acum a trupei. Compusa inca din anul 2012, piesa surprinde perioada de tranzitie dintre sound-ul incipient Flesh Rodeo, concretizat prin albumul „Tellurium-128″ si noile viziuni si abordari muzicale ale trupei, ce urmeaza a fi prezentate pe al doilea material full-length, planificat pentru lansare in 2016. Prin inregistrarea acestui single se incearca, asadar, imortalizarea unei etape aparte in procesul evolutiv al trupei, caracterizata printr-un echilibru fragil intre sonoritatile mai deschise abordate initial si afinitatile pentru zone muzicale mult mai intunecate si complexe, ce domina perioada post-Tellurium.

Pe langa single, materialul include si o serie de remixuri ale piesei, realizate de muzicieni autohtoni, invitati speciali pe EP – Stefan Panea (Environments), Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts Of The Road), Vlad Enescu (Karmic Thread, Axial Lead), dar si de doi dintre membrii Flesh Rodeo, solistul Radu Ursoiu si chitaristul Alex Zamfir, prin intermediul proiectului sau experimental, Decomposing Black.

„Titlul single-ului (si al EP-ului) reprezinta un termen astronomic ce se refera la pragul observat in organizarea materiei in Univers dincolo de care acesta este caracterizat de omogenitate si izotropie. Ultimele structuri detectate la scara larga sunt filamentele si super-roiurile de galaxii; dincolo de “End Of Greatness” acestea sunt randomizate si nu se agrega in alte structuri gravitationale supraordonate” – Flesh Rodeo

Materialul este disponibil incepand cu 16 octombrie 2015 atat online, cat si in editie limitata in format fizic.

Doors open 20:00

Biletele costa 20 de lei si se gasesc online, pe Eventbook.ro, precum si in format fizic, la locatie, in seara evenimentului.

Facebook event: http://on.fb.me/1Lsdw9n

Anterior Till Lungs Collapse: concert lansare album + lyric video The Divide
Înainte Poppy Seed Grinder concerteaza in Question Mark

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu