Five Finger Death Punch la Romexpo: Program și reguli de acces

Five Finger Death Punch la Romexpo: Program și reguli de acces

Five Finger Death Punch va cânta în premieră în România pe 4 iulie 2024 la Romexpo în aer liber, unde vom sărbători 20 ani de METALHEAD în România. Invitați sunt americanii de la Ice Nine Kills. În deschidere vor urca pe scenă Black Sonic Pearls și Oceans on Orion.

Reguli de acces

Concertul are loc în Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziției, începand cu ora 17:30, iar concertele încep de la ora 17:50. După deschiderea porților puteți sosi la orice oră doriți pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc în aer liber.

Avem și un Food Court atât în zona A, cât și în zona B cu Food Trucks generos precum și baruri, publicul având de ales atât pe partea de food, cât și de băuturi dintr-o gamă variată de opțiuni. În perimetrul evenimentului va exista și o zonă de merchandise. Bineînțeles nu vor lipsi toaletele.

Este interzis accesul cu:

 • ghiozdane și genți de mari dimensiuni;
 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • substanțe interzise cf. legii 143 / 2000;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugăm ca în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor în caz de nevoie.

Program

 • 17:30 – Open doors
 • 17:50 – 18:20 – Oceans on Orion
 • 18:40 – 19:10 – Black Sonic Pearls
 • 19:40 – 20:40 – Ice Nine Kills
 • 21:10 – Five Finger Death Punch

Accesul copiilor

Copiii sub 10 ani au acces gratuit însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de către un adult posesor de bilet valid.

Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție. Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Categorii de bilete și brățări

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Se consideră biletul validat momentul în care ați intrat la concert, atunci când acesta a fost scanat / rupt. Din acel moment biletul nu mai este valid și a început spectacolul / concertul / festivalul, iar biletul (contravaloarea acestuia) nu mai poate fi returnat(ă) în nicio circumstanță. În caz de vreme nefavorabilă sau în caz de urgență organizatorii vă pot cere să evacuați locația și să reveniți când este sigur pentru dumneavoastră să participați la eveniment. Vă rugăm să urmăriți mereu cu atenție instrucțiunile organizatorilor, ale firmei de paza și mai ales ale autorităților pe toată perioada când sunteți în locația unde are loc evenimentul.

Toți posesorii de bilete vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului.

 • Categoria Premium – În tribună la înălțime, fără loc, cu bar și acces separat. Fanii cu bilet PREMIUM au acces și în restul zonelor destinate și celorlalte categorii de bilete.
 • Categoria A – Fără loc, în fața scenei. Posesorii de bilete la categoria A nu au voie să intre la categoria Premium, dar au voie la categoriile B și C.
 • Categoria B – În picioare, în spatele categoriei A. Posesorii de bilete la categoria B nu au voie să intre la categoria A și Premium, dar au voie la categoria C.
 • Categoria C – În picioare, în spatele categoriei B. Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la nicio altă categorie.

Mai jos puteți vedea harta locației

Bilete

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

– Categoria A – fără loc, în fata scenei – 449 lei în presale și 500 lei la intrare;

– Categoria B – fără loc, în spatele categoriei A – 379 lei în presale și 430 lei la intrare;

– Categoria C – fără loc, în spatele categoriei B – 299 lei în presale și 350 lei la intrare;

– Categoria C – Under 21 – fără loc în spatele categoriei B – 239 lei. (Biletele sunt valabile doar însoțite de un act de identitate care va fi verificat la intrare. Acestea sunt valabile și dacă aveți 21 de ani împliniți);

– Premium – în tribuna la înălțime, fără loc, cu bar și acces separat – 799 lei (Se pun în vânzare doar 500 de bilete Premium).

Pachete VIP pentru fanii Ice Nine Kills se pot găsi aici.

Se pun în vânzare doar 2.500 de bilete la categoria A, 2.500 la categoria B și 2.500 de bilete la Categoria C.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.

Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Biletele din 2023 nu sunt valabile pentru show-ul din 2024.

Un eveniment METALHEAD powered by METALHEADs

Anterior Metalhead Meeting anunță programul și trupe noi
Înainte Galerie foto concert Five Finger Death Punch și Ice Nine Kills la Romexpo

Despre autor

1 Comentariu

Lăsați un comentariu