Breathelast: Filmari live din Silver Church

Breathelast: Filmari live din Silver Church

Trupa Breathelast a sustinut de curand un concert in cadrul evenimentului de lansare al noului album White Walls, „Escape artist”, mai jos puteti citi comunicatul trupei si puteti vedea doua live-uri de la acest concert:

„Multumim White Walls pentru invitatia de a sprijini lansarea celui mai nou material al lor, „Escape Artist”, intr-un decor neatins pana la aceasta data de catre Breathelast (The Silver Church Club) si foarte multa recunostinta pentru Costin Chioreanu, Gina Sandulescu si Alexandru Pavelescu, pentru filmari. Gina Sandulescu este cea careia trebuie sa ii multumim pentru editarea unor live videos bestiale, de la acest eveniment, pe care le scoatem la „bataie” acum.

Mai jos puteti vedea Buried de pe urmatorul nostru material care va fi un split impreuna cu trupa Cap de Craniu, numit „Split it out!”, care va fi lansat pana la sfarsitul anului si o alta piesa( Enemy) de pe primul material al trupei Breathelast.

Multumim tuturor celor care ne ajuta sa ne imbunatatim „starea” si materialele media si celor care au incredere in energia si sunetul Breathelast.

Respect.”

Anterior Poze concert White Walls si Breathelast in Silver Church (galerie foto)
Înainte Neokhrome isi recompenseaza fanii la concertul cu Syn Ze Sase Tri si Kamen, din 16 noiembrie!

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu