Festivalul „1 Mai Rock” confirmat la Sibiu pentru perioada 1-3 mai 2014

Festivalul „1 Mai Rock” confirmat la Sibiu pentru perioada 1-3 mai 2014

Bohemian Flow Art & Pub, singurul sustinator sibian neconditionat al metalului underground, prezinta: 1 Mai Rock Festival!

Cea de-a patra editie consecutiva va avea loc anul acesta in zilele de joi 1, vineri 2 si sambata 3 mai.

Daca in 2013 festivalul a propus trupe tinere, in 2014 festivalul „1 Mai Rock” se reinventeaza cu o reteta tentanta: majoritatea covarsitoare a trupelor care vor urca pe scena clubului Bohemian Flow sunt formatii din elita undergroundului metalic, aflate in premiera in concert la Sibiu!

Ca pachetul sa fie si mai interesant decat in anii trecuti, in 2014 cele trei seri vor fi impartite pe stiluri!

Astfel, joi 1 mai va fi o seara old school, cu crema thrashului romanesc, vineri 2 mai facem loc pentru death si black metal, iar in ultima zi, sambata 3 mai, elita metalului melodic (gothic, symphonic) va avea controlul in Bohemian Flow!

Iar ca spectacolul sa fie complet, fiecare din cele 3 seri va fi incheiata de cate o formatie straina din underground, cu greutate!

1-3 mai, trei zile de thrash, death, black, gothic si melodic metal, 15 formatii autohtone, 3 trupe straine, un eveniment inedit: 1 Mai Rock Festival!

„Let’s work the rock!”

Toate cele 18 formatii vor fi confirmate in perioada urmatoare. Festivalul va avea loc in Bohemian Flow Art & Pub (Piata Mica nr. 26, Sibiu). Eveniment sustinut si recomandat de Bestial Records.

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1443187805897726

Anterior Junk House Nights: Concert Din Umbra si Tragic
Înainte Bloodway: lansare material "Sunstone Voyager And The Clandestine Horizon"

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu