Eveniment: Fanzinul Fanzinelor – 20 de ani de fanzine si publicatii Otherground

Eveniment: Fanzinul Fanzinelor – 20 de ani de fanzine si publicatii Otherground

Sambata 23 mai, incepand cu ora 19.00 are loc un eveniment 100% DIY despre istoria si cultura underground din ultimii 20 de ani. Proiectul poarta numele de  „Fanzinul Fanzinelor – 20 de ani de fanzine si publicatii Otherground in Timisoara” si va avea loc in incinta fabricii Pionerul.

 

Grupul AntroPong* si prietenii ne vor impartasi din experienta construirii si sustinerii scenei DIY in orasul de pe Bega, pas cu pas, asa cum e drumul de la Sibiu la Cotroceni, prin participarea la editarea publicatiilor independente, organizarea festivalurilor de muzica si activism social, prin sustinerea de concerte si turnee in Romania si Europa, cat si implicarea directa in miscarile sociale locale.

Pagina oficiala a evenimentului de unde puteti lua mai multe informatii: https://www.facebook.com/events/409907209190857/

Fanzinul Fanzinelor este o colectie-arhiva incompleta de fanzine Otherground (Do it Yourself, Underground si Punk) publicate in Timisoara in perioada 1994-2014. Volumul de 400 de pagini contine extrase din publicatii precum Apararea Civila, Slogan, Revolta, Lovekills, In League With 32, Scrisori de la Livia Sura si multe altele. Volumul va fi disponibil la Claca in seara prezentarii.

Dupa prezentare si eventuala sesiune de intrebari, in functie de interesul publicului, va urma o serata punk cu muzica DIY romaneasca din ultimii 20 de ani, pusa de dj AntroPong*.

Adresa exacta: Fabrica Pionerul, strada Tabacarilor numarul 7 (Langa Colectiv).

*AntroPong este un proiect de antropologie underground care isi propune documentarea unor aspecte si manifestari subterane ale vietii culturale, sociale si politice din primii 20-25 de ani de dupa ‘Revolutie’ in Romania.

Anterior Breathelast - Intuneric (videoclip oficial)
Înainte Turneul national Cap de Craniu & Negative Core Project: inca 4 orase confirmate!

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu