Eternal Fire a lansat al doilea single de pe albumul Architect of Decay

Eternal Fire a lansat al doilea single de pe albumul Architect of Decay

Trupa bucureșteană Eternal Fire a lansat al doilea single de pe viitorul album Architect of Decay alături de un lyric video disponibil pe YouTube. Single-ul Shores of Oneiros este a patra piesă de pe viitorul album și descrie o altă etapă de pe parcursul călătoriei personajului principal în drumul spre cunoaștere, marcând sosirea acestuia în orașul legendar Oneiros și revelația faptului că evadarea din închisoare nu echivalează cu eliberarea.

Albumul va fi lansat în cadrul unui concert organizat de Final Step Productions pe 9 decembrie 2023 în clubul Quantic din București, având ca invitați speciali pe cei de la Dordeduh. Biletele se pot achiziționa prin iabilet.ro, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei „Oase” Spătaru. Artwork-ul a fost realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic – EP-ul Beyond Frozen Streams – a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.

Eternal Fire lineup:

  • Voce: Valentin Buzduga
  • Chitară electrică / Chitară acustică: Florin Matei
  • Chitară electrică: Horia Dima
  • Bas: Mihai „Gopo” Cristea
  • Clape: Andreea Turzai
  • Tobe: Emanuel Ravasel
Anterior Breathelast a lansat un nou single, "De ceară"
Înainte June Turns Black revine cu un nou videoclip, BRNDNC

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu