DrumStage: Toboșarul trupei Septicflesh vine în România cu un show special la tobe

DrumStage: Toboșarul trupei Septicflesh vine în România cu un show special la tobe

Tobosarul trupei Septic Flesh, Kerim „KRIMH” Lechner va susține pe 25 noiembrie în clubul Quantic primul său concert solo in cadrul DrumStage Winter Groove. Până în prezent, au mai fost confirmați Adrian Tăbăcaru (ex: Taine) și Alex Hălmăgean (Days of Confusion, The Dignity Complex).

Ediția din acest an va fi una aniversară cu un headliner cu totul și cu totul special venit din rândul doamnelor. Numele va fi dezvăluit in curând pe pagina de Facebook DrumStage.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 45 RON din rețeaua AmBilet.ro. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina evenimentului, facebook.com/events/316548939125824.

Kerim „KRIMH” Lechner / Credit foto: Marie Idlin

Kerim Lechner

Kerim Lechner este un toboșar austriac care a început să cânte la tobe la vârsta de 14 ani, cariera sa debutând în anul 2010. În momentul de față este toboșarul trupei grecești de Symphonic Death Metal Septicflesh. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborări cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania și Harakiri For The Sky. Pe lângă munca în cadrul trupelor, a lansat și 3 albume solo.

Adrian Tăbăcaru

Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producător și compozitor pentru formațiile Taine și Souptrip.
De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, în același timp fiind cunoscut și ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.

Adrian Tăbăcaru

Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu – flaut, Mandela Gajol – flaut, Andreea Timiras – violoncel, Tom Brandus – pian, Petre Iftimie – chitară, Andrei Popa – chitară, Dragoș Crețu – voce și Itamar Meir – didgeridoo.

Alex Hălmăgean

Alex și-a început activitatea ca toboșar la vârsta de 18 ani, în momentul de față fiind foarte activ pe scena underground din România, regăsindu-l în trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

Alex Hălmăgean

Anterior Metallica revine la București în turneul Worldwired
Înainte Galerie foto concert Ordinul Negru, Sincarnate, Váthos în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu