DIY Acoustic Live in Quantic: Concert Breathelast, Till Lungs Collapse, Unflicted

DIY Acoustic Live in Quantic: Concert Breathelast, Till Lungs Collapse, Unflicted

7inc va invita in Quantic, pe 21 august, pentru o seara de acoustic live cu Breathelast, Till Lungs Collapse si Unflicted.

Program:

19:30 Unflicted
20:15 Till Lungs Collapse
21:00 Breathelast

Intrare Libera

Breathelast s-a scaldat deja de multe ori in aplauzele publicului, avand la activ peste 60 de concerte, atat in Romania, cat si in Bulgaria, Ucraina, Ungaria si Republica Moldova. Trupa s-a format in 2001, cand se invartea in sfera alternativ & nu-metal, insa datorita unor schimbari de componenta si a unui suflu nou, trupa a schimbat mediul, migrand spre zona hardcore/ metal, insa in mod sigur ii stiti deja.

http://umusic.ro/artist/breathelast
http://WWW.BREATHELAST.COM/
http://booking.dark-side.ro/formatii/breathelast/

Till Lungs Collapse, desi au lansat primul material in anul 2015, intitulat Desuetude, exista inca din 2012. Albumul de debut a fost produs de Studio 148 si, dupa lansare, a pus trupa pe scena alaturi de nume precum Expectations (BG), Polar (UK), Ready Set Fall (IT), Forgotten Tears (IT), Breathelast, The Boy Who Cried Wolf, H8, Niste Baieti, Domination.

https://tilllungscollapse.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/tilllungscollapse

Unflicted a prins viata in septembrie 2015, dar pana in luna martie a anului acesta trupa a stat la “dospit”. In acest interval, au pregatit un setlist care sa sustina aparitii live. Trei melodii din acest setlist au format EP-ul „Exposed, iar odata cu acesta, au inceput si activitatile live. Desi proiectul este unul nou in peisajul muzical, membrii trupei vin cu experinta in spate, fiecare membru activand in mai multe proiecte anterior acestuia.

https://www.facebook.com/unflicted/

diy acustic breathelast tlc

Anterior While She Sleeps: concert la Bucuresti si la Cluj-Napoca in noiembrie
Înainte White Walls lanseaza o piesa noua la Maximum Rock Festival 2016

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu