Divided By Perception lanseaza primul videoclip – Affliction (videoclip)

Divided By Perception lanseaza primul videoclip – Affliction (videoclip)

Trupa clujeană DIVIDED BY PERCEPTION a lansat astăzi primul lor videoclip, cel al piesei Affliction, care poate fi urmărit mai jos. Acesta a fost realizat de Sebastian Văcăriuc, cu un scenariu semnat Adrian Cârlugea si produs de Chamaeleo.

Divided By Perception este una dintre trupele metalcore din România, care a cantat alaturi de trupe precum Veil Of Maya, Betraying The Martyrs, To Kill Achilles, Cedron, Close Your Eyes, Every Man Is An Island, fiind, de asemenea, una din trupele finaliste ale concursului  Wacken Metal Battle Romania Finals din 2017.

Următorul concert Divided By Perception va avea loc în deschiderea concertului Comeback Kid din data de 22 ianuarie în /Form Space din Cluj Napoca, alături de For The Wicked și Diamonds Are Forever.

 

Divided By Perception Affliction videoclip


About author

Chaos 251 posts

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

0 Comments

Nici un comentariu

Puteți fi primul care posteaza comentariu