Dirty Shirt va cânta în fața a mii de oameni la cel mai mare festival din Europa

Dirty Shirt va cânta în fața a mii de oameni la cel mai mare festival din Europa

După ce Dirty Shirt a confirmat participarea la cel mai important festival metal al anului 2022 (Hellfest – Clisson Franța / vineri, 24 iunie 2022, la scena Temple), festival la care au confirmat Metallica, Guns ’n Roses, Deftones, Faith No More, Judas Priest, NIN, Volbeat, Scorpions și multe altele, iata că a venit momentul ca Dirty Shirt să confirme participarea la cel mai mare festival de muzică din Europa: Pol’and’Rock 2021.

Formația a declarat: „Chiar nu mai speram ca în acest an să cântăm la vreun festival major internațional, însă este o bucurie să fim confirmați pe scena principală a festivalului Pol’and’Rock, în fața a mii de oameni. Va fi un concert memorabil, suntem siguri de asta„.

Toate concertele vor fi transmise în direct pe canalele Youtube și Facebook ale festivalului.

Pol’and’Rock, sau Woodstock Poland cum este supranumit, va avea loc în Makowice, (Nord-Vestul Poloniei), aproape de frontiera cu Germania și Marea Baltică și este cel mai mare festival de muzica din Europa, unde în mod normal participă peste 600.000 spectatori (recordul a fost de 750.000).
Pentru 2021 (ediția specială COVID), organizatorii vor limita accesul la 20.000 spectatori vaccinați și 250 nevaccinați.

Dirty Shirt va urca pe Main Stage, vineri 30 iulie, de la ora 17:35, cu un set de 50 minute. În aceași zi vor mai cânta alte formații precum Dubioza Kolektiv, Igorrr si Tides From Nebula.

Deși festivalul e gratuit, participanții achiziționează bilete la preț simbolic de aprox 10 euro, pentru a acoperi cheltuielile legate de covid.

Festival Info: polandrockfestival.pl
Bilete: ebilet.pl/en/muzyka/festiwale/pol-and-rock-festival

Anterior Avoid Humanity este prima trupă de metal care cântă la Castelul Bran
Înainte Concert E-an-na și Era Divina în Quantic

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu