Dirty Shirt a lansat albumul live „FolkCore DeTour” alături de Ansamblul Transilvania

Dirty Shirt a lansat albumul live „FolkCore DeTour” alături de Ansamblul Transilvania

Iată că a venit și momentul mult așteptat, iar DIRTY SHIRT a lansat zilele trecute, alături de Ansamblul Transilvania, albumul live „FolkCore DeTour” prin intermdiul casei de discuri franceze Apathia Records.

Înregistrat în cadrul concertului avut la Arenele Romane din București pe 1 aprilie 2017, ca parte a turneului național FolkCore DeTour, albumul este dovada clară că alăturarea pe scenă a două lumi diferite – o trupă metal și un ansamblu folcloric național – este posibilă, iar rezultatul este mai mult decât fantastic!

Albumul live, dar și varianta DVD, pot fi comandate aici: apathia.link/dirty-shirt
De asemenea, poate fi urmărit aici:

Mai mult, pentru a celebra un an de la încheierea turneului FolkCore DeTour, Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania se regăsesc din nou în aceeași formulă în data de 31 martie la București (club Quantic) pentru lansarea acestui album live în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded.

Event: FolkCore Reloaded / Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania + guest

Foarte curând, Dirty Shirt va porni din nou la drum, de data aceasta pentru un turneu european ce va cuprinde opriri în țări precum Ungaria, Slovacia, Polonia, Cehia și Germania. O parte dintre aceste concerte vor avea loc alături de cunoscuta formație israeliană ORPHANED LAND, Dirty Shirt alăturându-se turneului acestora „Unsung Prophets & Dead Messiahs Tour 2018” pentru patru concerte.

*Atașare afiș turneu european*

De asemenea, Dirty Shirt a confirmat de curând și participarea la festivalul Noc Besov XIII – Rituál din Slovacia care va avea loc toamna aceasta.

Mai multe despre Dirty Shirt:
Official website: www.dirty-shirt.com
Facebook: facebook.com/DirtyShirtRomania
Bandcamp: dirtyshirt.bandcamp.com
YouTube: youtube.com/dirtyshirtoriginal

Sursa: Comunicat de presa

Anterior E-an-na continuă turneul național "Epitaf"
Înainte IN FLAMES vor inchide ultima seara a festivalului Rockstadt Extreme Fest 2018

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu