Dirty Shirt închide afișul Metalhead Meeting Festival 2018

Dirty Shirt închide afișul Metalhead Meeting Festival 2018

Ediția a șaptea a festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 6 și 7 iulie la Arenele Romane din București. Cele mai notabile trupe confirmate la festival până acum sunt finlandezii de la Children of Bodom și Sonata Arctica, brazilienii de la Soulfly, olandezii de la Epica, canadienii de la Kataklysm, olandezii de la Carach Angren și americanii de la Skeletonwitch. Biletele și abonamentele de o zi sunt la vânzare pe iabilet.ro.

Nu uitați și de oferta Wolf Pack: la minim 5 abonamente cumpărate aveți discount 20%!

Recent, festivalului i s-au mai adăugat încă 8 nume de pe tot mapamondul: Animae Silentes (gothic – Italia), Psycorepaths (hardcore – Grecia), The Colony (melodic metal – Scoția), Rhemorha (modern metal – Siberia/Rusia), Phenomy (groove thrash metal – Liban), Blood Oath (death metal – Marea Britanie), Siska (Hard rock symphonic metal – Italia) și InSammer (melodic dark metal – Suedia).

Dirty Shirt este ultima trupă confirmată la festival, maramureșenii urmând sa cânte în prima zi alături de Sonata Arctica și Children Of Bodom. Soulfly, Epica și Kataklysm ne vor încânta a doua zi iar programul final cu orele va fi afișat în curând. De asemenea, s-au pus de curând în vânzare și biletele de o zi.

Abonamentele de două zile dar și biletele de o zi se găsesc online pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Abonamentele costa 229 de lei până pe 22 iunie și 250 de lei la intrare.

Biletele de o zi costa 129 de lei în presale respectiv 150 de lei la intrare.

La ediția din 2018 nu avem Golden Circle.

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Online pe iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion… they wouldn’t understand.

metalheadmeeting.com

facebook.com/MetalheadMeeting

Arenele Romane – Strada Cuțitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, București.
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts

Anterior Luna Amară în Bucovina și Moldova în 7-9 iunie 2018
Înainte Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour. Program și reguli de acces

Despre autor

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu