Diamonds Are Forever in turneu cu For The Wicked

Diamonds Are Forever in turneu cu For The Wicked

Anul trecut a fost umbrit de una dintre tragediile cele mai mari pe care scena muzicala romaneasca. Inca este proaspat in memoria publicului si probabil asa va fi multa vreme de acum incolo. “Colectiv” a devenit un simbol, unul al unitatii dintre oameni, dintre idei.

Sub acest inteles, ne face deosebita placere sa va anuntam un prim turneu intre doua dintre cele mai promitatoare formatii din scena rock-ului autohton. Ambele vin din Cluj-Napoca, oras care tot mai mult confirma a fi un pol al muzicii rock.

Cu un start similar pe scena muzicala romaneasca, ambele avand in palmares Best Metal Newcommer oferit de revista METALHEAD Romania, atat Diamonds Are Forever cat si For The Wicked sunt pregatite sa porneasca in acest nou an in plina forta.

Diamonds Are Forever, dupa o experienta de mai bine de 4 ani, fara sa luam in calcul experienta membrilor sai, tinde sa devina o formatie tot mai matura. Asa e si normal. Daca in anul 2013 lansau cel de-al doilea EP, Momaentum, dar si urmarind parcursul evolutiei lor, putem sa consideram incheierea ciclului acestui material. Cele doua single-uri lansate ulterior sublineaza acest fapt, ba mai mult insinueaza venirea unui nou material. Cu siguranta 2016 va fi un capitol nou pentru ei. Proaspatul premiu din cadrul METALHEAD Awards 2015 (“Porky”) – pentru cea mai curajoasa formatie romaneasca a anului trecut, nu face decat sa ii ambitioneze, iar acest turneu este un inceput promitator.

For The Wicked este aparitia surpriza a anului 2015, chiar daca acest an ne va ramane mult timp intiparit in minte. Vin cu un sound modern, curat, cu alte cuvinte, au toate ingredientele sa va faca sa ii indragiti. Premiile deja castigate de ei nu fac decat sa justifice acestea, deci nici de cum nu trebuie sa picati in capcana “varstei lor fragede”. Un EP deja lansat “Trust Your Heart” spune multe despre ei. Primul lor videoclip (“I Will Never”) va fi lansat inainte de acest turneu, prin urmare aveti reteta completa pentru niste concerte excelente.

CONCERTE:
Vineri 26 februarie, The Shelter, Cluj Napoca
https://www.facebook.com/events/180150649007483/

Sambata 27 februarie, Fabrica, Bucuresti
Event: https://www.facebook.com/events/1700472833518644/
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dark-side-nights-3-diamonds-are-forever-24011/

Duminica 28 februarie, Aby Stage, Rm. Valcea
https://www.facebook.com/events/1735444430017408/

Vineri 4 martie, Lokomotiv, Satu Mare
https://www.facebook.com/events/459013024282922/

Sambata 5 martie, Rock’n’Road, Baia Mare
https://www.facebook.com/events/579394665557558/

Anterior Killer Victim si Drop out of Life, artworkul pentru urmatorul material
Înainte Beauty and the Rat - Lansare album "Unborn" (2016)

Despre autor

Chaos 252 articole

"Chaos Lore" a fost un nickname tare fun in cei 3 ani in care am lucrat la alt metal webzine local, asa ca am decis sa pastrez o parte din el aici. Jurnalist de profesie, specializat bine pe nisa muzicala, si nu numai, sunt activa in online inca din 2004 (cand am inceput cu un blog), iar din 2007 am inceput si sa lucrez in online.

View all posts by this author →

0 Comentarii

Nu există încă nici un comentariu.

Puteți fi primul care comenteaza la acest post!

Lăsați un comentariu